Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Kasper Dolberg lijkt op weg naar Nice'

16 augustus 2019 22:21 - VI.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Kasper Dolberg lijkt op weg naar Nice"; image source: Pro Shots

TSG Hoffenheim hoopt op de komst van Kasper Dolberg. Dat weet De Telegraaf te melden. De ploeg van trainer Alfred Schreuder hoopt de Deense spits voor een jaar te kunnen huren. Diverse clubs hebben zich al bij Ajax gemeld om Dolberg definitief over te nemen, maar zij boden te weinig. Bovendien is er binnen Ajax nog altijd de hoop dat de aanvaller zijn topniveau uit 2017 weer weet te halen.

Update 22:21: Volgens Voetbal International lijkt Kasper Dolberg te vertrekken naar het Franse OGC Nice. De Deense spits wil graag vertrekken uit Amsterdam, omdat hij bij Ajax niet altijd aan spelen toe komt. Een transfer zou zelfs een kwestie van tijd lijken. Dolberg leek op weg naar Hoffenheim om daar op huurbasis een seizoen te spelen, maar die deal lijkt afgeketst omdat het management van de aanvaller financieel te hoog in de boom zat. Nice zou Dolberg willen kopen in plaats van huren.

Meer op VI.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

dolberg kasper nice hoffenheim alfred boom kwestie ogc schreuder telegraaf topniveau tsg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Laat'm lekker gaan. Het "topniveau" was onder een ander systeem. Sommige spelers functioneren gewoon niet onder bepaalde systemen. Kasper kan wel renderen als er 4-5-2 wordt gespeeld en meer in functie van een 9 die de ballen krijgt toegespeeld.
+1/-0

7 maanden geleden
Bijzonder bericht dit. Schreuder zou hem er dus wel bij willen hebben, weliswaar een jaartje huren, hij heeft toch dezelfde Dolberg gezien vorig seizoen? Of vriendendienst naar Ten Hag toe, zo van laat mij het nog eens proberen?
En er zijn diverse clubs inmiddels geweest maar boden te weinig? Welke clubs en hoeveel is te weinig?
+1/-0

7 maanden geleden
Lijkt Mij verstandig om hem te verhuren. Kwartje kan ook opeens vallen bij Dolberg en dan is het een goalgetter. Liever verhuren in de eredivisie aan een Heerenveen ofzo. Met clausule dat hij niet tegen Ajax speelt( Engelse style)
+2/-0

7 maanden geleden
Ik zou hem verkopen. Waarom verhuren? Volgend seizoen is Traoré onze eerste spits. Heeft meer "spitsen" talent.
+1/-0

7 maanden geleden
Blijf het erg jammer vinden , maar denk dat het beter is als ie gewoon weg gaat. Je ziet aan zijn manier van bewegen dat het heilige vuur gedoofd is.
+1/-0

7 maanden geleden
Lijkt mij ideaal.
Schreuder weet van de trainingen wat hij in zijn mars heeft.
Hij is nu geen drol waard, kijken of Schreuder zijn waarde kan opvijzelen.
+2/-0

7 maanden geleden
Zonder goed te spelen is Dolberg toch belangrijk voor Ajax. Dolberg zorgt er voor dat Huntelaar altijd scherp blijft, en met Dolberg in de Basis wordt er altijd gescoord.
+1/-1

 
7 maanden geleden
The Hunter heeft niemand nodig om scherp te zijn. Die heeft die "vreet me maar op" mentaliteit, net als Suarez, van nature.
+4/-0

7 maanden geleden
Zou voor Dolberg en Ajax de beste oplossing zijn. Alfred Schröder kent hem, derhalve ziet hij perpectief bij Dolberg. Schreuder heeft ook vaak een goede relatie met spelers (Tadic, Zyech bijv.)en heeft veel spelers beter gemaakt.
+2/-0

7 maanden geleden
Dolberg verkopen. Was een fan van hem. Echter het duurt te lang. Tevens dit jaar schijnt Traore weer een nieuw talent te zijn. In die zin gaat het doorsorteren gewoon door. Zo krijg je teveel spelers. Kopen is geen kunst bij Ajax hedentendage. Soms moet je bij sommige spelers lef tonen door ze te laten gaan, lees: te verkopen.
+1/-0

7 maanden geleden
Goede voorbereiding, tegen PSV beslissend met een doelpunt en PAOK uit onfortuinlijk met een blessure uitgevallen. Kasper Dolberg is al weer snel hersteld, maar mag op de tribune plaatsnemen en vertrekken. Ik kan geen andere conclusie trekken dan dat er gekke dingen gebeuren bij Ajax. Met andere woorden: maak de transfer van Dani Olmo maar wereldkundig!
+1/-0

7 maanden geleden
Heel erg jammer dat ze Dolberg niet meer aan de praat kunnen krijgen...
+1/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez babel bande berghuis blind donvito dwtk eiting fier flamengo getafe hag huntelaar huursom jong koen lacazette marin martinez neres overmars promes schuurs stengs tadic tagliafico traore varela westermann ziyech