Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Kasper Dolberg belangrijkste transfertarget voor spitspositie Nice'

14 augustus 2019 23:13 - Nice Matin
Foto: Pro Shots

[Update] "Kasper Dolberg belangrijkste transfertarget voor spitspositie Nice"; image source: Pro Shots

Voor Kasper Dolberg lijkt er geen toekomst meer bij Ajax. Volgens het Deense Ekstra Bladet zou de spits nu bij clubs in heel Europa aangeboden worden. Mocht er geen club geïnteresseerd zijn in Dolberg zou Ajax ook bereid zijn om de Deense aanvaller te verhuren. De geruchten over een mogelijk vertrek laaiden al op nadat hij niet in de wedstrijdselectie zat voor het duel tegen PAOK Saloniki.

Edit 23:13: Volgens Nice-Matin is Kasper Dolberg in beeld bij OGC Nice. De Franse club staat op punt overgenomen te worden door het Britse INEOS en Dolberg zou daarbij het belangrijkste transfertarget zijn om de spitspositie te versterken.

Meer op Nice Matin


Discussieer mee op de forums


Tags

dolberg kasper nice transfertarget bladet ekstra ineos laaiden matin ogc paok saloniki

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Zolang Dolberg niet gaat meevoetballen zal hij niet leveren. Tadic, Ziyech en V.d. Beek, de scorende mensen over het algemeen brengen zichzelf en anderen in scoringspositie. Hij kan zich blijkbaar niet aanpassen. Jammer ik was lange tijd een grote fan van Dolberg. Het wordt inderdaad zo langzamerhand tijd uit te kijken naar een andere club voor hem. Hij heeft ontegenzeggelijk grote kwaliteiten. Echter voetballen is een teamsport ook al ben je spits.
+1/-1

11 maanden geleden
Een duivels dilemma... ;-) Verhuren is misschien een optie, we hebben genoeg alternatieven met Tadic, Huntelaar, Promes, Neres en een paar talenten...
+2/-0

 
11 maanden geleden
Met de spelers achter de hand die je noemt, dan is het geen duivels dilemma meer.
+2/-1

 
11 maanden geleden
Op Huntelaar na zijn geen van deze spelers targetspitsen. Wanneer je met buitenspelers speelt heb je die nodig. Ik zie Tadic geen voorzet bij de eerste paal inkoppen. Er zal toch wat bijgekocht moeten worden.
+2/-0

11 maanden geleden
Dolberg heeft het momenteel niet. Toch zou ik willen verhuren of verkopen met een terugkoopclausule. Denk dat deze jongen nog steeds de potentie heeft van een wereldtopper
+2/-1

 
11 maanden geleden
Ik geloof er niks van, alleen al het feit dat hij altijd iets uitgeleid of in onbalans is tijdens een duel of bij een kans zegt eigenlijk al alles.
Zijn motoriek is gewoon niet goed, één van de belangrijkste dingen van een spits.
Heb jij hem weleens een duel zien winnen op een lange bal, die wint Huntelaar op zen 36e nog steeds allemaal en als het niet lukt lokt hij op zijn minst een overtreding uit.
Dolberg laat het gelaten over zich heen komen.
En dan nog wat, stel je heb een terugkoop clausule, wat doe je als hij er 8 maakt bij Nice?
Terug kopen? Maar geef dat garantie hier of begin het circus van niet leveren maar wel hopen weer opnieuw?
Verlies nemen en gewoon afscheid van nemen, je laat echt niet de nieuwe Zlatan of Lewandowski gaan hoor, daar ben ik inmiddels wel 100% van overtuigd
+1/-1

 
11 maanden geleden (gewijzigd)
jesper olsen forever,waar baseer je dat dan op?
Ik heb hem in het eerste jaar bij Ajax een paar aardige dingen zien doen maar verder????
+1/-0

 
11 maanden geleden
Een paar aardige dingen? Hij speelde dat jaar onder Bosz echt top. Mede dankzij hem EL finale gehaald. Daarna twee rotjaren gehad met ook veel blessures. Dat goede spel kan toch niet allemaal weg zijn?
+1/-0

11 maanden geleden
Lastig. Laten we het gewoon aan ten Hag over. Die ziet het het beste.
Als ik eerlijk ben, denk ik dat Tadic, Neres, Zyech en Donnie liever Klaas jan of Tadic in de spits zien....
dit breekt hem op.
+1/-0

11 maanden geleden
Ik zou hem liever verhuren. Dit jaar hebben we veel keuze voorin maar hoe is dat volgend jaar? Neres, Ziyech wellicht weg, Hunter is weer een jaar ouder. Het is lastig maar in mijn ogen is verlengen en een jaar verhuren de beste optie.
+3/-0

11 maanden geleden
Beste oplossing voor deze jongen. Kan de druk van het niveau niet aan en komt weer aan voetballen bij een mindere club. Gevalletje Viktor Fisher. Zo doorgaan bij Ajax wordt ie alleen maar ellendiger van.
+1/-0

11 maanden geleden
Verhuren zou het beste zijn. Hij oogt ook niet prettig. Vraag mij af of het tussen zijn oren wel goed zit. Ik zou er nog geen definitief afscheid van nemen.
+2/-1

11 maanden geleden
Jammer dat er bij Dolberg niet uit is gekomen wat er in zat. Hoop dat ie in een nieuwe omgeving zichzelf weer kan herpakken. Ben overigens wel benieuwd hoe Traore het zou doen
+1/-0

11 maanden geleden
Is eigenlijk een moeilijk verhaal. Dolberg heeft ontegenzeggelijk kwaliteiten. In dit Ajax komt dat er niet uit. Aan de ene kant ligt dit bij de speler zelf en aan de andere kant is het niet makkelijk. Ajax met spelers als Tadic, Zyech van de Beek Neres en zelfs Masaroui heeft allemaal spelers die naar binnen trekken en het liefst in combinatie door het midden spelen ook al is het daar overvol en daardoor amper ruimte ook voorzetten en dan echte goede zijn er toch wel te weinig . Klaas is dan meer de spits die oorlog maakt en sleurt in de zestien.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Dolberg mag ook oorlog maken in de zestien. Is niet verboden.
+1/-0

11 maanden geleden
Ik denk dat bijna iedereen hier gemengde gevoelens over heeft. Hij heeft zeker bepaalde kwaliteiten die je niet veel ziet, maar er is op dit moment sprake van een mismatch tussen Dolberg en de rest van het team. Misschien ligt het aan de huidige speelstijl. Maar het gevoel is dat je hem toch niet helemaal wil afschrijven. Ik zou zeggen verhuren of verkopen voor 10 miljoen met een terugkoopoptie van 15 miljoen.
+1/-0

11 maanden geleden
Strik erom en weg ermee. Liefst verkopen en anders jaartje verhuren en kijken hoe dat gaat. Laat het elke week weer afweten en is het gewoon kwijt.
+1/-2

11 maanden geleden
Casper heeft wel degelijk de kwaliteiten. Maar zoals ik reeds eerder heb aangegeven in een andere reactie, verzuipt hij op de spitspositie. Het zou Tenhag sieren als hij Dolberg eens op een plek ACHTER de spits zou posteren (Jari Litmanen rol). Voor de oplettende kijkertjes, als je zijn balbehandeling ziet en de souplesse waarmee hij op het middenveld speelt dan druipt de klasse daar van af. Zelfvertrouwen is natuurlijk een groot ding hierin. Echter blijft men (technische staf) vasthouden aan de spitspositie voor hem. Het is zo langzamerhand wel duidelijk dat Klaas Jan de echte spits is. Als ik Ajax was zou ik hem verhuren, je kan dan altijd beslissen, gedurende de verhuur periode, of hij terugkomt of (nog) niet, afhankelijk van zijn presteren natuurlijk. Voor de wat oudere onder ons is dit een beetje te vergelijken met Nicos Machlas de Griekse spits van Vitesse die bij Vitesse aan de lopende band scoorde (topscorer 97/98) echter eenmaal bij Ajax ging dat scoren aanzienlijk minder. Maar uiteindelijk ligt de bal LETTERLIJK bij Dolberg.
+1/-1

 
11 maanden geleden
Machlas speelde samen met een andere geweldenaar: Wesley Sonck. Voor Ajax bij Genk (speelde bij Genk 93 wedstrijden en scoorde 67x) maar bij Ajax een stuk minder. Twee pure goalgetters die het bij Ajax niet hebben gered.
+2/-0

11 maanden geleden
Dom dit. Is in potentie de beste spits ter wereld. En ja ik weet dat hij al een tijdje niet presteert. Maar dan nog...
+4/-0

 
11 maanden geleden
Iceman, je maakt een grapje toch zeker he?
In potentie de béste spits ter wereld????
+1/-0

11 maanden geleden
Een jaartje verhuren zou niet zo verkeerd zijn. Misschien dat hij weer kan opbloeien in een andere omgeving.
+2/-0

11 maanden geleden
Mooie strik er om en gelijk doen.
T.e.a.b.
+1/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.060 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

australie autochtone basale bevolkingsgroepen eeg fier gedrocht hof illegaal illegalen inzake juh koen levensbehoeften luigitentorioabc nederland nietrechtsnietlinks onderdak ongedocumenteerden opvang overheid potter procedure rechtsbijstand regeringsbeleid renemar toegang voedsel wijken zorg