Transparent
Inloggen
Sluiten

Aanvangstijdstip VVV Venlo - Ajax weer verzet

14 augustus 2019 09:56 - KNVB.nl
Foto: Pro Shots

Aanvangstijdstip VVV Venlo - Ajax weer verzet; image source: Pro Shots

De KNVB meldt dat het aanvangstijdstip van de uitwedstrijd van Ajax tegen VVV Venlo op 17 augustus weer is vervroegd naar 18:30 uur. De voetbalbond heeft dit gedaan na een verzoek van Ajax, dat op dinsdag 20 augustus in Cyprus de belangrijke voorrondewedstrijd tegen APOEL Nicosia zal spelen. Het duel stond in eerste instantie al gepland voor 18:30 uur, maar werd verplaatst naar 19:45 uur toen PSV verloor van FC Basel en de duels van de Eindhovenaren om die reden naar de zondag werden gezet.

Op de website geeft de KNVB aan dat met alle Eredivisieclubs binnen de ECV is afgesproken dat dergelijke verzoeken gericht op Europees voetbal waar mogelijk door de KNVB worden ingewilligd. Dit met het doel dat de Nederlandse clubs zich optimaal kunnen voorbereiden op hun Europese wedstrijden.

Meer op KNVB.nl


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 dagen geleden
Lijkt mij wat overdreven. 1 uurtje maakt geen verschil
 
6 dagen geleden
Mwah, als je in de avond nog uit Duitsland terug naar Amsterdam moet, maakt het toch echt wel uit of je om kwart over 8 of om half 10 uitgespeeld bent
6 dagen geleden
Dit heeft niets te maken met de Europese wedstrijden. Ik heb een verzoek ingediend omdat ik die avond een verjaardag heb en nu komt het beter uit. Bedankt voor het meedenken KNVB.
 
6 dagen geleden
Oh, een precedent. Ik neem dit mee als mijn verjaardag in het gedrang komt. ;-)
6 dagen geleden
Ik denk dat ze gelijk doorvliegen. Als je in Venlo bent, ben je al bijna halverwege
6 dagen geleden
Los van het feit dat het voor ons goed is om zo vroeg mogelijk op zaterdag te spelen, word ik erg moe van al die verschuivingen. Er is geen touw meer aan vast te knopen. En voor de TV-kijkers maakt het niet uit, maar voor de bezoeker-in-het-stadion is het een gedoe.

Laatste nieuws