Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax vanavond tegen Liverpool

1 augustus 2003 14:11

Verslaggever: RvN

Vanavond wordt om 19.00 het 'Sony Amsterdam Tournament 2003' geopend met het duel tussen Inter Milaan en Galatasaray. De wedstrijd is live te zien bij SBS6, gast in de studio zijn Bryan Roy en Fuat Usta te gast. In de wedstrijd komt Andy van der Meyde uit tegen Frank de Boer.

Om 21.15 uur komt Ajax voor het eerste duel aan de aftrap tegen Liverpool. Ook dit duel zal uiteraard live worden uitgezonden door SBS6. Voormalig Ajacied Van Halst is tijdens dit duel te gast in de studio van SBS6.

De organisatie liet weten te verwachten dat het stadion bijna uitverkocht is, hoewel er nog duizenden kaarten te koop zijn op dit moment. Voor de Ajax fans is dit eigenlijk de eerste ontmoeting met de nieuwe aanwinsten Sonck en Escud? op het hoogste niveau. Of Mitea mee kan spelen gezien de benodigde vergunningen is de vraag. Zdenek Grygera zou ook nog thuis in Praag op de benodigde papieren zitten te wachten, dus het is nog niet duidelijk of hij mee zal spelen.

Meer op




Tags

liverpool benodigde aftrap andy boer bryan duizenden escud fuat galatasaray grygera halst inter meyde milaan mitea ontmoeting praag sonck sony tournament usta vergunningen zdenek

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afstemmen akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao eredivisie forbs gecontracteerd henderson hlynsson jong kiki klaiber krimpen metz mikautadze mislintat mum porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid