Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'De weerbaarheid en de teamspirit vond ik geweldig om te zien'

13 augustus 2019 23:19

Erik ten Hag was in gesprek met Ziggo Sport erg trots op het karakter van zijn ploeg. "Het was een heel hectische wedstrijd. Er gingen een heel veel dingen niet goed, maar de teamspirit was ongelofelijk. Ook de weerbaarheid nadat we achterkwamen. Je moet dan toch maar weer je rug rechten en dat hebben ze gedaan", aldus Ten Hag. "Ook die penalty missen. Dat is ook een domper. Je moet daar als ploeg maar mee om kunnen gaan en dat hebben ze uitstekend gedaan."

Over het spel van het middenveld en de restverdediging was Ten Hag niet te spreken. "Daar was ik heel erg ontevreden over. Onze restverdediging en ook de restverdediging bij onze spelsituaties. Als die ballen er dan uit vallen, gaan we in plaats van zakelijk zijn met de bal dribbelen of ballen verliezen daar. Je zet ze dan in de counter en dan zijn ze ongelofelijk gevaarlijk", zo gaf hij aan. "Dat hadden we in Griekenland ook al gezien. In de analyse hadden we het ook weer gezien, maar toch overkomt het ons weer een paar keer en dat mag niet."

Ten Hag had ook een hoop goede dingen gezien. "We hebben bij vlagen heel mooie aanvallen op de mat gelegd en bij vlagen ook heel goed er doorheen gespeeld. We hebben kansen gecreëerd en de weerbaarheid en de teamspirit vond ik geweldig om te zien", zei hij daarover.


Tags

hag teamspirit weerbaarheid vlagen achterkwamen counter dribbelen griekenland hectische overkomt ziggo

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Ajax E-zine

Meer dan 36.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!Laatste nieuws
Tagcloud

aankunnen anti antony babel blind compenseren dal delcampo dest dwtk fier flamengo hag koen linkshalf luigitentorioabc marin martinez neres nivo nous onvermogen opbranden overmars promes rechtshalf tadic tandem tenen ziyech