Transparent
Inloggen
Sluiten

Donny van de Beek: 'Er is zeker een goede kans dat ik hier blijf spelen'

13 augustus 2019 23:07 - Ziggo Sport
Foto: Pro Shots

Donny van de Beek: "Er is zeker een goede kans dat ik hier blijf spelen"; image source: Pro Shots

In gesprek met Ziggo Sport gaf Donny van de Beek aan zeker niet uit te sluiten dat hij ook komend seizoen voor Ajax speelt. "Die kans is er zeker. Er is nu nog niets zeker. Ik hoop dat er heel snel duidelijkheid komt", aldus Van de Beek. "Waar die duidelijkheid vanaf hangt kan ik niet vertellen. Ik hoop voor mezelf ook dat het heel snel duidelijk wordt. Dat is voor iedereen beter. Het is nu gewoon afwachten wat het gaat worden, maar er is zeker een goede kans dat ik hier blijf spelen. Die is zeker aanwezig."

Van de Beek ging verder: "Real Madrid is een fantastische club, maar dat is Ajax ook. Ik heb dus geen reden tot klagen. Ik hoop dat er deze week al duidelijkheid komt, maar daar kan ik nu nog niks over zeggen."


Discussieer mee op de forums


Tags

beek klagen madrid ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Als Donny 3e of 4e keus geen probleem vind moet die lekker gaan. Neem een voorbeeld aan Onana, Neres, Tadic, Ziyech, Nico, allemaal jongens welke waarschijnlijk meer clubliefde hebben dan onze eigen jeugdspelers, De Ligt, De Jong en misschien Donny, ze weten niet hoe snel ze weg moeten gaan na 1 jaar knallen. Ze hadden er ook met zijn allen nog een topjaar van kunnen maken. Vd Beek was vorig jaar ook al aan het schermen met een vertrek na 3 potjes op de bank
+1/-1

 
11 maanden geleden
Al die gasten die jij opnoemt waren gegaan als Real Madrid voor ze aanklopte, en jijzelf ook. Dus loop niet zo hypocriet te doen.
+4/-0

 
11 maanden geleden
Sommige konden ook weg. Gelukkig denken ze niet als jij.
+1/-1

 
11 maanden geleden
Naar Real Madrid ja? wie dan?
+2/-0

 
11 maanden geleden
Clubliefde? Ziyech is nu rond de 5 miljoen bruto aan het verdienen, daar zou ik ook een hoop clubliefde van krijgen hoor.. Ze hebben er allemaal poen bijgehad om te blijven, wat prima is, maar als Real aanklopt dan kun je een clubjongen als Donny niet kwalijk nemen dat hij daarover nadenkt.
+2/-0

 
11 maanden geleden
Als Ajax nog een salaris plafond had gehad van 1 miljoen dan was er niet veel over gebleven van dit team ben ik bang. Nu heeft Ajax veel te bieden voor de beste spelers, basisplek dwingen ze zelf wel af, goed salaris, CL voetbal, mooi aanvallend voetbal. Erg goede beslissing geweest van directie om het salarisplafond af te schaffen.
+1/-0

11 maanden geleden
Alles is hier wel over gezegd. Ik denk oprecht dat het voor iedereen beter is als Donny nog een jaar blijft. Het is aan hem.
+4/-0

11 maanden geleden
Bij Real sporen ze niet. Kopen een spits/aanvaller voor 60-70 miljoen (Jovic) en volgens de engelse pers mag ie al weer verhuurd worden.

Zou beste voor vd Beek zijn als ie van dat wespenest in Madrid gewoon weg blijft. Top clubs komen vanzelf.
+1/-0

11 maanden geleden (gewijzigd)
Real is een slangenkuil nu. Zidane heeft zijn zinnen gezet op Pogba die een van de volgende transferperioden zeker zal komen. Nog een jaar bij Ajax constant presteren vergroot de mogelijkheid tot een basisplaats bij een Europese topclub enorm voor Donny. Blijven is dus een win-win situatie!
+1/-0

11 maanden geleden
Zo te lezen heeft Donny niet meer zelf het laatste woord
+1/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.060 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

australie autochtone basale blank eeg fier hof illegaal illegalen inzake juh koen levensbehoeften luigitentorioabc nederland nietrechtsnietlinks onderdak ongedocumenteerden opvang overheid potter procedure rechtsbijstand regeringsbeleid renemar slavernij term toegang wijken zorg