Transparent
Inloggen
Sluiten

Donny van de Beek: 'Ik ben blij dat we hem uiteindelijk eruit hebben kunnen trekken'

13 augustus 2019 23:06

Donny van de Beek gaf in gesprek met Ziggo Sport aan dat het zwaar was tegen PAOK. "Het was een heel pittige avond. Ik ben blij dat we hem uiteindelijk eruit hebben kunnen trekken, maar vraag niet hoe", aldus Van de Beek. "Het is gewoon een heel lastige ploeg om tegen te spelen. Ze zakken in, schieten de bal lang en hebben voorin heel sterke spitsen. Ook in de as waren ze sterk en daar hadden we in de counter veel moeite mee. We stonden soms ook niet goed als we aan het aanvallen waren en dan lag het helemaal open als ze gingen counteren. Het was in de organisatie niet goed."

Voor de middenvelder is het ook wennen dat hij nu op het middenveld samenspeelt met twee andere spelers dan vorig seizoen. "Het heeft natuurlijk tijd nodig om dat helemaal fijn te krijgen", zo gaf hij aan. "Om elkaar aan te kunnen voelen heeft gewoon tijd nodig, maar dat gaat zeker goed komen."

Uiteindelijk is het resultaat het belangrijkst volgens de middenvelder. "Straks hoor je niemand meer over hoe wij gespeeld hebben, maar gaat het vooral om het resultaat", zei hij daarover. "Dat is uiteindelijk goed geweest. Maar er moet nog een hoop beter, dat is wel duidelijk."


Discussieer mee op de forums


Tags

beek counter counteren paok samenspeelt ziggo

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.127 fans gingen je al voor.Laatste nieuws
Tagcloud

aankunnen anti antony babel blind compenseren dal delcampo dest dwtk fier flamengo hag koen linkshalf luigitentorioabc marin martinez neres nivo nous onvermogen opbranden overmars promes rechtshalf tadic tandem tenen ziyech