Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic: 'Wij moeten in de Champions League komen. Dat is voor ons het belangrijkste'

13 augustus 2019 22:51

In gesprek met Ziggo Sport gaf Dusan Tadic aan erg blij te zien dat Ajax wist te winnen van PAOK Saloniki. De aanvoerder was echter ook kritisch over het spel. "We hadden het wel beter moeten doen. Het begin van het seizoen is altijd moeilijk voor ons. We hebben veel spelers moeten wisselen en dat is altijd moeilijk", aldus Tadic. "We moeten compacter spelen, beter druk zetten en de ruimtes tussen de linies beter benutten. Deze dingen moeten we echt gaan verbeteren."

Tadic mocht liefst drie keer aanleggen voor een strafschop. "Die spanning is altijd lekker. Maar het is niet goed dat je die eerste strafschop mist. Je moet gewoon sterk blijven in je hoofd en gefocust blijven", zo gaf hij aan. "Ik vond het geen lastige beslissing om de tweede penalty ook te nemen. Ik moet de verantwoordelijkheid nemen, dat is het belangrijkste. Ik ben een van de oudste spelers en moet altijd die verantwoordelijkheid pakken."

Voor Ajax wacht nu een duel in de play-off ronde van de Champions League. "Dat is lekker", zei Tadic daarover. "Wij moeten in de Champions League komen. Dat is voor ons het belangrijkste."


Discussieer mee op de forums


Tags

tadic aanleggen compacter paok saloniki ziggo

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Ajax E-zine

Meer dan 36.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!Laatste nieuws
Tagcloud

aankunnen anti antony babel blind compenseren dal delcampo dest dwtk fier flamengo hag koen linkshalf luigitentorioabc marin martinez neres nivo nous onvermogen opbranden overmars promes rechtshalf tadic tandem tenen ziyech