Transparent
Inloggen
Sluiten

Marc Overmars: 'Ik ga er vanuit dat Donny van de Beek blijft'

13 augustus 2019 20:15 - Ziggo Sport
Foto: Pro Shots

Marc Overmars: "Ik ga er vanuit dat Donny van de Beek blijft"; image source: Pro Shots

In een interview met Ziggo Sport gaf directeur voetbalzaken Marc Overmars aan te rekenen op een langer verblijf van Donny van de Beek. "Het zal niet lang duren voordat daar ook duidelijkheid in komt. Ik heb goede hoop dat dat positief gaat aflopen", aldus Overmars. "Er is concrete interesse voor hem, maar we hebben afspraken gemaakt. Ik heb een paar weken geleden al gezegd dat ik voor een bepaalde datum duidelijkheid wil hebben. Dat ziet er op zich goed uit als je naar de selectie kijkt."

Overmars ging verder: "Ik denk dat we de zaakjes goed op orde hebben. Het team staat al in grote lijnen. We zijn ook niet meer op zoek naar andere spelers. Ik ga er wel vanuit dat Van de Beek blijft."

Ook Joël Veltman lijkt in Amsterdam te blijven. "We hebben een paar gesprekken gehad met Joël en hem een paar situaties voorgelegd. Hij is een kind van de club. Hij is hier het langste van allemaal, al achttien jaar", zo gaf Overmars aan. "Je probeert dan een beetje mee te denken. Natuurlijk had hij graag een transfer gemaakt, maar we moeten onszelf ook niet in de voet schieten. Wij hebben hem hier nodig. Wij gaan er alles aan doen om het op een nette manier voor elkaar te krijgen. Het kan zo maar kunnen dat ook hij zijn contract verlengd."


Discussieer mee op de forums


Tags

overmars beek kind langste veltman voorgelegd zaakjes ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden (gewijzigd)
Als Donny 3e of 4e keus geen probleem vind moet die lekker gaan. Neem een voorbeeld aan Onana, Neres, Tadic, Ziyech, Nico, allemaal jongens welke waarschijnlijk meer clubliefde hebben dan onze eigen jeugdspelers, De Ligt, De Jong en misschien Donny, ze weten niet hoe snel ze weg moeten gaan na 1 jaar knallen. Ze hadden er ook met zijn allen nog een topjaar van kunnen maken. Vd Beek was vorig jaar ook al aan het schermen met een vertrek na 3 potjes op de bank.
+2/-0

10 maanden geleden
Als rechtsback zie ik Veltman best nut hebben, maar centraal komt hij in veel te veel ruimte te spelen. En hij heeft niet de fysiek om dat te compenseren. Misschien is Schuurs nog niet zo ver, maar dat is qua fysiek wat je nodig hebt, naast Alvarez of Martinez bv.
+1/-0


Ajax E-zine

Meer dan 36.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

bedreiging bevolking chelsea china correctie dwtk fier gedeeltes hersenspinsels houder irak iran kernkoppen kernwapens koen kremlin luigitentorioabc mond navo nederland potter rusland schijt sleepwet snowden tijdreizen vage valbommen vetorecht volkel