Transparent
Inloggen
Sluiten

Daley Blind: 'Die 2-2 was al met al een prima resultaat, maar wij willen gewoon winnen'

12 augustus 2019 15:32

Op de persconferentie van maandagmiddag gaf Daley Blind aan dat Ajax in de return vol voor de winst zal gaan. "Die 2-2 was al met al een prima resultaat, maar wij willen gewoon winnen", aldus Blind. "Dat voetbal past denk ik het beste bij ons. Wij zijn geen team die graag afwachten. Wij willen zelf het initiatief nemen en dat zullen wij morgen ook proberen."

Ajax stond in mei nog in de halve finale van de Champions League, maar moet nu alweer voorrondes spelen om de groepsfase te kunnen halen. "We weten dat dit een heel belangrijke wedstrijd is, maar het is nu eenmaal de voorronde die we moeten spelen. Afgelopen jaar was dat niet anders. Toen wilden we ook ontzettend graag de Champions League bereiken. De potjes waren toen net zo belangrijk als nu. We moeten zorgen dat we er morgen weer staan. We hebben het vorig jaar al laten zien, maar elke wedstrijd is anders. We zullen morgen op ons best moeten zijn en een goed resultaat moeten halen."




Tags

blind voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal