Transparent
Inloggen
Sluiten

Daley Blind: 'Die 2-2 was al met al een prima resultaat, maar wij willen gewoon winnen'

12 augustus 2019 15:32

Op de persconferentie van maandagmiddag gaf Daley Blind aan dat Ajax in de return vol voor de winst zal gaan. "Die 2-2 was al met al een prima resultaat, maar wij willen gewoon winnen", aldus Blind. "Dat voetbal past denk ik het beste bij ons. Wij zijn geen team die graag afwachten. Wij willen zelf het initiatief nemen en dat zullen wij morgen ook proberen."

Ajax stond in mei nog in de halve finale van de Champions League, maar moet nu alweer voorrondes spelen om de groepsfase te kunnen halen. "We weten dat dit een heel belangrijke wedstrijd is, maar het is nu eenmaal de voorronde die we moeten spelen. Afgelopen jaar was dat niet anders. Toen wilden we ook ontzettend graag de Champions League bereiken. De potjes waren toen net zo belangrijk als nu. We moeten zorgen dat we er morgen weer staan. We hebben het vorig jaar al laten zien, maar elke wedstrijd is anders. We zullen morgen op ons best moeten zijn en een goed resultaat moeten halen."


Discussieer mee op de forums


Tags

blind

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez blind chelsea clasie dolberg ekkelenkamp getalenteerd gravenberch hag huntelaar jeroene jong lidus luigitentorioabc marin martinez mazraoui mrbuijs onana pot renemar schreuder schuurs tadic traore traoree valencia veltman wendingstechniek ziyech