Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax in gesprek met Joël Veltman over nieuwe contract'

11 augustus 2019 07:41 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Ajax in gesprek met Joël Veltman over nieuwe contract"; image source: Pro Shots

Ajax is in gesprek met Joël Veltman over een nieuw contract. Dat gaf Erik ten Hag na de wedstrijd tegen FC Emmen aan in gesprek met De Telegraaf. "Ik heb hem gezegd, dat hij niet weg mag. Augustus is een belangrijke maand en daarin hebben we Veltman hard nodig", aldus Ten Hag.

Veltman heeft nog een contract voor een jaar en werd eerder gelinkt aan een transfer naar West Ham United. Een overstap naar de Premier League zit er deze zomerperiode echter niet meer in, omdat de transfertermijn in Engeland al gesloten is. Sinds zijn debuut in augustus 2012 speelde hij al 220 officiële wedstrijden voor Ajax. Ook kwam hij tot 19 interlands voor het Nederlands elftal.

Meer op De Telegraaf


Discussieer mee op de forums


Tags

veltman hag emmen engeland ham telegraaf transfertermijn west zomerperiode

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Nuttig kracht voor erbij. 13e of 14e man. Ajax moet wel op zoek naar nog een echte rechtsback.
+3/-0

 
11 maanden geleden
El Nico. Helemaal met je eens, maar ik ben wel van mening dat je Veltman wel genoeg minuten moet laten maken ook als is het maar tegen de mindere tegenstanders en anders zo verwacht ik gaat hij toch wel een klein beetje klagen en miscshien wel onrust stoken en dat moeten we niet hebben. Ik hoop dat ik er flink naast zit, maar iets in mij denk hier zo over en waarop dat gevoel berust kan ik niet beargumenteren. Maar voor nu op naar nummer 35.
+1/-1

11 maanden geleden
Na z'n blessure direct van waarde, ook in CL. Vind hem nog beter als voor z'n blessure. Spreekt NL's en kent de club/Cultuur. Goeie zaak als ze hem kunnen houden.
+6/-0

11 maanden geleden
Hij heeft zich duidelijk verbeterd na zijn blessure en is in zijn huidige vorm zeker van waarde. Een contractverlenging zie ik dus wel zitten. Zal niet altijd basis staan, maar zal wel genoeg speeltijd krijgen.
+4/-0

11 maanden geleden
Ik gun Veltman alles, maar hoeveel verdedigers hebben we nodig? Mazraoui, Dest, Schuurs, Alvarez, Martinez, Blind, Tagliafico, Pierie, Magallan. Als dit ter overbrugging van dit seizoen is en daarna een mooie transfer voor Joel, dan prima. Maar dan kunnen we Magallan ook voor het einde van de maand verkopen, want die is kennelijk nu vierde of vijfde in de pikorde...
+1/-0

 
11 maanden geleden (gewijzigd)
Veel spelers die je noemt zijn op meerdere posities inzetbaar en sommigen zijn vrij jong, dus goed voor de toekomst.
Verder vind ik het prima dat we zoveel spelers hebben die inzetbaar zijn in de verdediging, want we weten allemaal hoe het afgelopen seizoen was als De Ligt of Tagliafico niet inzetbaar was. De wedstrijden in Eindhoven en Rotterdam als grote voorbeelden.
Willen we ook dit seizoen meedoen op 3 fronten, is het belangrijk dat vooral de verdedigende posities minstens dubbel bezet zijn.
+1/-0

11 maanden geleden
Op dit moment doet hij het goed.
Het is alleen jammer dat hij nog steeds teveel gele kaarten pakt.
Ook heel vaak onnodige kaarten.
Dat Schuurs gisteren op de bank begon zegt ook al genoeg.
Voor de CL nog te licht denk ik.
Zal me niks verbazen dat het centrale duo Veltman-Alvarez
uiteindelijk de 1ste keus wordt.
+1/-0

 
11 maanden geleden (gewijzigd)
Misschien begon Schuurs op de bank omdat hij nog jong is en dat Ten Hag zo slim is om deze speler te behoeden voor overbelasting. We hebben een brede selectie, dus is het logisch dat spelers hier en daar gespaard worden tegen de kleintjes. CV Alvarez-Veltman zie ik geen eerste keus worden. Veltman komt als CV gewoon te kort, vooral door zijn, voor een CV, geringe lengte van ongeveer 1.80. Dat wordt feest voor tegenstanders met een lange, kopkrachtige spits. Tegen ploegen als Emmen kan je dat nog maken, maar tegen PSV, Feyenoord en Europese (sub)topploegen is dat vragen om problemen.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Haha Solidis, Veltman is 1.83 . Wie wil je dan neerzetten? Martinez is kleiner en zelfs Blind is maar 1.80. Als je alleen maar naar lengte kijkt dan is Schuurs-Alvarez de beste optie. Veltman heeft toch veel meer ervaring dan Schuurs.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Ik heb niets tegen Veltman, verre van. Ik vind hem een goede speler op dit moment en een waardige selectielid, maar dan wel voor de rechtsback positie. Blind is ook niet lang, dat klopt, en ook Blind is niet heel sterk in de lucht, maar compenseert dat wel met andere aspecten. Is een slimme speler die voor rust zorgt in de achterhoede. Dat heeft Veltman dus niet. Eerlijk gezegd heb ik nog geen voorkeur voor de achterhoede, als de beste spelers maar opgesteld worden vind ik het prima. Als straks blijkt dat Veltman dat is, juich ik het toe. Zulke dingen heb ik graag mis. ;)
+2/-0

 
11 maanden geleden
Ben het niet met je eens,Veltman heeft zeker meerdere kwaliteiten, ten eerste is het toch een jongen die er altijd staat, beschikt over de de juiste mentaliteit, heeft ervaring.ligt goed in de groep.Laat zien dat hij toch ook aanvallende kwaliteiten heeft.
Wat ook een kwaliteit is dat hij niet zeikt als hij er een keer naast staat.
Al met al is hij beter geworden en vindt het niet meer als terecht dat hij mag blijven en de nieuw generatie komt er wel, laat ze die maar langzaam brengen.Voorlopig hebben we weer verdedigers genoeg, dat is wel anders geweest!!
+2/-1

 
11 maanden geleden
Misschien moet je mn post(s) beter lezen. Ik brand hem namelijk niet af.
+2/-0

 
11 maanden geleden
ik zeg ook niet dat je hem afbrand ,alleen je schrijft wel dat Veltman geen andere goede aspecten heeft en geen rust heeft in zijn spel en daar ben ik het niet mee eens en voor de rest is het mijn mening over de speler en persoon Veltman.
+1/-0

11 maanden geleden
Veltman is beter geworden na zijn ernstige blessure, maar blijft bij de meeste fans de schijn tegen houden. Hij mocht vertrekken, hij was niet meer nodig, maar zie hij is beter dan ooit. Als er nog een club voor hem komt lach ik in mijn vuistje, want een Veltmannetje kan over de gehele wereld gemaakt worden.
+1/-0

11 maanden geleden
Altijd doen. Zal nooit de sterspeler van Ajax worden, maar is wel een meer dan nuttige speler om erbij te hebben. Nederlandse speler uit eigen jeugd die de club door en door kent en ervaring met zich meebrengt. Mult-inzetbaar bovendien. Ik juich dit toe!
+3/-0

11 maanden geleden
Zou hij ook hier en daar wat weggeven in de contractonderhandelingen...? :-)
+1/-0

11 maanden geleden
Zoals Johan zei met een goede bank wordt je kampioen en dat was niet te veel gezegd.
Je hoeft geen 2 mtr te zijn in de verdediging maar je moet wel een goede timing hebben en slim leunen is genoeg om een speler uit positie te brengen , hier kan je op trainen trouwens.
Verder vind ik Dest een goede opkomende rechtsback met goede snelheid die zie ik nous in de toekomst vervangen , en gooi nooit oude schoenen weg voor je nieuwe heeft
+1/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.060 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

assimileren bewoners blank blanke diversiteit dochter dorp etnische fier grondwet inheems inheemse koen luigitentorioabc marxisme moslims nederland neo nietrechtsnietlinks normen onzin potter rechtmatig religie renemar sgp uitzetten verspreiden voorouders voorstander