Transparent
Inloggen
Sluiten

Daley Blind: 'Al met al een goede overwinning'

10 augustus 2019 22:04

In gesprek met Fox Sports gaf Daley Blind aan een lekker gevoel overgehouden te hebben aan de wedstrijd tegen FC Emmen. "We hebben drie punten. Er waren genoeg punten waar het goed ging. Ook nog wel wat verbeterpunten voor dit seizoen, maar al met al een goede overwinning. 5-0 is een goede uitslag", aldus Blind. "In de eerste helft waren we te gehaast en wilden we te snel de beslissende pass geven rondom de zestien. Als het dan niet lukt, loop je weer achter de bal aan. Ik had het gevoel dat we de bal soms wat langer in de ploeg konden houden zoals we dat in de tweede helft wel deden."

Erik ten Hag greep de slotfase aan om te experimenteren met zijn elftal. Zo kwam Blind weer in de verdediging te staan, terwijl Lisandro Martínez op het middenveld ging spelen. "Ik heb de trainer nog niet gesproken, dus ik weet niet waarom hij dat deed", zo gaf Blind aan. "Misschien wilde hij mij wat rust geven of Martinez gewoon op die positie zien. Ik weet het niet, maar het was prima. Ik vind het allebei goed."

Dinsdag wacht voor Ajax de belangrijke return tegen PAOK Saloniki. "We gaan met een goed gevoel die wedstrijd in", zei hij daarover. "Er zijn nog wel dingen voor verbetering, ook van de wedstrijd in Griekenland. Genoeg momenten die we konden verbeteren. We zullen op ons best moeten zijn om door te gaan naar de volgende ronde. We zijn ons er van bewust dat we heel graag Champions League willen spelen en het moet gaan gebeuren dinsdag."




Tags

blind martinez emmen fox gehaast griekenland hag overgehouden paok saloniki

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa sutalo zucht