Transparent
Inloggen
Sluiten

Trabelsi staat open voor transfer

1 augustus 2003 09:18

Verslaggever: RvN

In een eerlijk interview met De Telegraaf laat Hatem Trabelsi weten te snakken naar waardering. Vooralsnog wil de directie van Ajax, ondanks dat daar volgens hem een belofte over is, hem geen contractverbetering geven. Van Eijden zou ondanks een verzoek van Koeman daartoe niet willen praten over contractverbetering en alleen een transferbedrag bekendgemaakt hebben wat Ajax zou willen vangen voor een transfer. De onderhandelingen zouden inmiddels zijn doorgeschoven naar de herfst. Dat zou de reden zijn dat Trabelsi inmiddels open staat voor een transfer, maar dan alleen als het een sportieve verbetering is. In de wandelgangen wordt Manchester United genoemd, Italie ziet hij zelf niet zitten.

Meer op




Tags

trabelsi contractverbetering belofte eijden hatem koeman snakken telegraaf transferbedrag wandelgangen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal