Transparent
Inloggen
Sluiten

'Donny van de Beek waarschijnlijk pas over een jaar naar Real Madrid'

10 augustus 2019 09:47 - El Mundo Deportivo
Foto: Pro Shots

"Donny van de Beek waarschijnlijk pas over een jaar naar Real Madrid"; image source: Pro Shots

Volgens het Spaanse El Mundo Deportivo zal Donny van de Beek voorlopig niet naar Real Madrid vertrekken. De Madrilenen willen eerst Operación salida afronden, waarbij overbodige spelers de club moeten verlaten. Dit zal waarschijnlijk dermate lang gaan duren dat zowel de club als Van de Beek zelf er van uit gaat dat het volgend seizoen pas tot een transfer gaat komen. De prioriteit voor Real is nu om eerst de overbodige spelers weg te doen voordat er nieuwe spelers binnengehaald worden.

Volgens het medium is het nog niet helemaal uitgesloten dat de middenvelder deze transferperiode nog de overstap gaat maken. Er is al een persoonlijk akkoord met Van de Beek, terwijl de onderhandelingen met Ajax ook op schema zouden liggen. Als de overbodige spelers deze transferperiode toch allemaal nog vertrekken, staat niets een vertrek voor Van de Beek richting Madrid nog in de weg.

Meer op El Mundo Deportivo
Discussieer mee op de forums


Tags

beek madrid overbodige afronden binnengehaald deportivo mundo operacion salida

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Zal super zijn.
Kampioenschap is dan een zekerheidje.
+3/-0

1 jaar geleden
Donny is dom als hij nu al naar Real gaat, want er zijn daar iets van 100 nieuwe spelers gehaald en je weet nooit hoe dat zich zal ontwikkelen. Als het misgaat, ben je als Nederlandse jonkie een van de eersten die de lul is en moet vertrekken. Zat voorbeelden uit het verleden: Sneijder, V.d. Vaart, Robben.. Deze spelers deden het niet slecht, maar moesten toch weg. Real is gewoon een kutclub die weinig respect heeft voor spelers en dan heb ik het nog niet eens over de enge fans die Ronaldo uitfloten en nu Bale als stront behandelen.

Donny moet lekker nog een jaartje blijven, want ook volgend seizoen zullen de grote clubs voor de deur staan als hij de stijgende lijn van afgelopen seizoen doortrekt.
+8/-0

1 jaar geleden
goed voor ajax en beter voor van de beek MISSCHIEN het beste dat hij gewoon bij ajax blijt voor heel lang
+2/-0

1 jaar geleden
Is het beste in de eerste plaats voor ons aller Ajax.
V.d. Beek was al weggeweest als Real niet eerst zijn afdankertjes moet zien kwijt te raken.
+1/-0

1 jaar geleden
Zou fantastisch zijn als hij er nog een jaar bij is. Betekent in zijn totaliteit wel een heel heftig spel voor Ajax wat het moet gaan klaren voor het volgende seizoen. Zeker 6 belangrijke spelers zullen dan gaan en dan moet er een nagenoeg nieuw team klaar staan. Dat betekent dat je zeer nauwlettend moet volgen, strategisch en tactisch veel professioneler misschien wel moet bijsturen bij de spelers en heel goed moet inkopen, zonder dat je zeker weet dat de te vervangende persoon weg gaat.
+1/-0

1 jaar geleden
Eerst zien, dan geloven. En Donny, wees nou eerlijk, je gaat toch niet naar een club waar je als tweede keus wordt binnen gehaald? Ook niet als het Real Madrid is...
+1/-0

1 jaar geleden
Mag toch hopen dat als hij en Ajax weer zo'n fantastisch seizoen draaien, de vergoeding van 50 miljoen ook omhoog gaat. verder lijkt het mij voor hem ook verstandig om te blijven. Het EK komt eraan volgend jaar en ik neem aan dat Donny mee wil. In de Basis en uitblinken daar maakt de kans daarop wel groter. Het is niet aannemelijk dat hij bij Real meteen in d basis staat met Modric en Kroos op het middenveld.
+1/-0

1 jaar geleden
Waar gaat dit over.. tsjee. Eerst de verhalen dat hij 2e keus is achter Pogba, nu in de wachtkamer totdat alle afdankertjes weg zijn. Ondanks de beloofde miljoenen zou ik, was ik Donny van de Beek,bedanken. Zoals verschillende mensen hier reeds hebben opgemerkt, er zijn genoeg voorbeelden van zeer goede Nederlandse voetballers, die op het afdank lijstje terecht zijn gekomen van Real. Verbeterd contract en lekker bij de club blijven die jou deze mogelijkheden en opleiding heeft geboden. R.E.S.P.E.C.T.
+2/-0

1 jaar geleden
Een bekend spreekwoord luidt: "Van uitstel komt afstel".
+1/-0

 
1 jaar geleden
En als de kat van huis is dan komt de aap uit de mouw.
+3/-0

1 jaar geleden
blijf bij de club die real een lesje gaf donny , je bent niet nodig je bent daar slechts opvulling en je bent te goed om de bank daar op te vullen .
+1/-0

1 jaar geleden
Gewoon dit seizoen bij Ajax blijven als RM eerst de Operación salida wil afronden, en als RM echt gebrand is op de komst van Donny dan wacht je niet af. Vooral niet gaan om als bankzitter te fungeren. Donny moet zijn talent gewoon op de Nederlandse velden laten gelden en daarmee zichzelf nog meer gewild te maken.
+1/-0

1 jaar geleden
Allereesrt wil ik even zeggen dat ik een beetje moe wordt ( misschien worden anderen wel weer moe van mij, zal best) :)
dat sommige personen soms zeggen: " als hij blijft, worden we met twee vingers in de neus kampioen." Hoogmoed komt voor de val. Dat zagen we ook weer de eerste helft van Ajax - Tottenham. 2-0 ruststand. Hoogmoed brengt Ajax en de club weleens in gevaar. Zie Graafschap 1-1 uit. Waarschijnlijk kan ik nog wel 100 andere momenten vinden die gelijkwaardig zijn. Zoals het missen van de CL, Finales die verloren gingen (5-1 Zwolle) en kampioenschappen. Op basis van dit soort hoogmoed bij de club, spelers en fans zijn mooie momenten verloren gegaan. Of Beek nou blijft of niet, kampioen worden wordt je niet met twee vingers in de neus. Werden we vorig jaar ook niet met 1 van de beste team ooit. Waak voor hoogmoed beste mede fans. Brengt ons niets dan weer een val.

Betreft Beek, ik denk dat iedereen zo langzamerhand wel ziet en weet, en Don hoop ik ook dat blijven nu het allerbeste is voor hem met een super mooi team wat nog heel mooi in tact is gebleven. Na RM gaan is het domste misschien wel wat deze topmiddenvelder kan doen. Vooral vanwege het EK. Do the right thing Don.
+2/-1

1 jaar geleden
Donny is momenteel onze belangrijkste speler.
Ten koste van heel veel voor de club behouden.
+1/-0

1 jaar geleden
Donny van de Beek nog een Jaar bij Ajax spelen? De berichten uit Madrid hebben een doel die eigenlijk het daglicht niet kan verdragen. Gelukkig kan Donny nog kiezen.
+1/-0

1 jaar geleden
Er kan veel veranderen in een jaar. Niet verkeerd dat hij een jaartje blijft, Real is ook niet het real van de afgelopen jaren... Misschien wil Barca 'm wel volgend jaar als ze ook wat middenvelders lozen. Hij speelde prachtig samen met Frenkie.
+1/-0

1 jaar geleden
Helemaal niet zo blij met dit nieuws.
Ik zie de bui al hangen,31 augustus,Donny alsnog onderweg naar Madrid, en wij geen tijd meer om een vervanger aan te trekken.
Als het dit scenario wordt, móét Marc er echt voor gaan liggen.
+1/-0

1 jaar geleden
Donny ik wens jou echt het beste, maar of je nu als plan B naar RM zou willen gaan zou ik nog maar eens heel goed overwegen. Kijk bijvoorbeeld eens naar een aantal voorgangers welke niet eens als plan B werden gepresenteerd en na een jaar of max 2 jaar alweer vertrokken en er niets wijzer van zijn geworden. Denk aan Sneijder, vd Vaart, Huntelaar maar ook aan Robben en van Nistelrooij. Op de laatste na niet echt een geslaagd succes bij RM, neem dat mee in gedachten of leg je oor eens te luister bij ze en vraag ze eerlijk te adviseren. RM is een ordinaire koopclub zonder visie gebleken.
Als ik je zaakwaarnemer was en het beste met je voor heb wist ik het advies wel, maar helaas zijn de meeste teveel met hun eigen belang bezig. Ik wens je veel wijsheid toe, maar hoop zeer dat je dit gratis advies eens overweegt en de juiste beslissing neemt.
+2/-0Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

achterste ado alvarez antony blind brobbey buitenom buitenspelers corners donvito elsimao fier gravenberch hag haller hey idrissi jeroene joe jong koen kudus neres rodytur roma tadic tim utrecht vitesse yakubu