Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Ajax opent seizoen met nederlaag in Oss

9 augustus 2019 21:52
Foto: Pro Shots

Jong Ajax opent seizoen met nederlaag in Oss; image source: Pro Shots

Jong Ajax is de competitie begonnen met een nederlaag. De uitwedstrijd tegen TOP Oss eindigde in 2-1. Coach Mitchell van der Gaag had de beschikking over Kjell Scherpen en Kik Pierie, maar het was niet genoeg om ten minste een punt over te houden aan het duel. De Ossenaren hadden de voorsprong in de eerste helft al gemaakt na een enorme blunder van Scherpen, terwijl vlak na rust vanaf de strafschopstip de 2-0 werd gemaakt. Vlak voor tijd maakte invaller Victor Jensen het enige doelpunt voor Jong Ajax.

Maandag 19 augustus staat de eerste thuiswedstrijd op het programma. NEC is dan op Sportpark de Toekomst de tegenstander. Het duel begint dan zoals normaal om 20:00 uur.

Opstelling Jong Ajax: Scherpen, Timber, Solomons, Pierie, Kemper, Ekkelenkamp, Taylor (56' Jensen), Lang, Gravenberch, Kühn (84' Thehani), Traore (59' Danilo)




Tags

jong oss scherpen jensen pierie danilo ekkelenkamp gravenberch kemper kuhn ossenaren solomons taylor thehani timber traore

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Ja, die Scherpen is echt een fijne aankoop. Het aankoopbeleid van Ajax m.b.t. veldspelers is echt veel verbeterd de afgelopen jaren, maar qua keepers (eerst Lamprou, nu deze vent weer) ziet de gemiddelde bankhanger al van tevoren dat Ajax er naast zit.
+2/-2

4 jaar geleden
Een keeper kopen die eerst nog moet leren geen blunders te maken en dat ook al deed bij Emmen is een miskoop. Ongelooflijk dat V.d. Sar dit niet heeft onderkend of herkend. Van Leer moet verkocht worden terwijl dat een talentvolle keeper is. Niet te vatten.
+2/-1

4 jaar geleden
Niet te snel oordelen. Toen Onana nog in Jong speelde, was het een grabbelclown eerste klas. Scherpen is jong en heeft fysiek alles mee. Laat hem maar fouten maken: als hij er van leert hebben we in 2 jaar gewoon een goede keeper staan.
+3/-1

 
4 jaar geleden
Snel oordelen?
We hebben hem een heel seizoen lang kunnen zien schutteren.
Die jongen is gekocht van papier.
Toen 18 jaar, speelde bij een eredivisie club (bij gebrek aan geld voor een betere) en is 2,03 meter.
Klinkt goed maar als je hem elke week zag blunderen kan je elke jonge gast van boven de 2 meter en zonder talent wel in het doel zetten.
Was voor mij op van Leer na verreweg de slechtste keeper van de eredivisie.
+1/-2

 
4 jaar geleden
We gaan het zien dit seizoen. Ik geef die jongen het voordeel van de twijfel en ben blij dat we een team als Jong Ajax hebben waar we spelers kunnen uitproberen en opleiden.
+4/-0

4 jaar geleden
We hebben ook nog Benjamin van Leer. Die zit helemaal in een kansloze situatie.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal