Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax akkoord met Hakim Ziyech over contract tot 2022

9 augustus 2019 18:14 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Ajax akkoord met Hakim Ziyech over contract tot 2022; image source: Pro Shots

Ajax heeft met Hakim Ziyech overeenstemming bereikt over een nieuw contract. Dat heeft de club bekend gemaakt via de officiële website. Ziyech ligt nu tot de zomer van 2022 vast in Amsterdam. Zijn oorspronkelijke contract zou in 2021 aflopen. De international van Marokko kwam in 2016 naar Ajax en speelde inmiddels 133 officiële wedstrijden voor de club.

Meer op Ajax.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

ziyech marokko

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Lekker bezig mannen en verstandige keuze van Hakim!
+6/-1

1 jaar geleden
Geweldig nieuws, hier had ik op gehoopt.
+5/-1

1 jaar geleden
Heel mooi. Liever je beste spelers houden dan een aankoop waarvan je nog maar moet zien of dat slaagt
+5/-0

1 jaar geleden
Goede zaak!
Kwaliteit gaat eindelijk weer voor geld!
Oftewel: verlengen en niet te koop want we hebben geld zat.

Dan wordt het nu weer hoog tijd om op het veld te laten zien hoe goed dit Ajax wel niet is.

Dat betekent:

Goed oefenen tegen FC Emmen is logischerwijs tegen PAOK Saloniki er een goed resultaat uithalen.

:-)
+6/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Gefeliciteerd, schept vertrouwen, thx Ziyech en Ajax. Gaaf filmpje overigens maestro.
+8/-0

1 jaar geleden
Geweldig nieuws! Ik dacht aan het einde van vorig seizoen dat het een garantie was dat hij verkocht zou worden. Hij werd een periode zelfs uitgekotst en uitgefloten door een groot deel van de harde kern (stadion was verdeeld; een deel van het publiek stond wel achter hem). Ik dacht toen al dat het niet langer ging duren dan een half seizoen. Een ongekende omslag heeft plaats gevonden, zowel in zijn spel als de manier waarop hij nu door de supporters wordt gedragen. Dit signaal vanuit Zyech dient extra beloond moeten worden vanuit de supporters morgen (en de rest van het seizoen).
+6/-0

1 jaar geleden
Die Overmars is goed bezig. Tadic, Neres en nu ook Ziyech behouden, Promes erbij, wordt een heerlijke aanval zo. Nu van der Beek nog behouden, die is zó belangrijk! Zou Bandé ooit nog wat worden?
+5/-0

1 jaar geleden
ZEER GOED WERK VAN AJAX GEWELDIG GOED NIEUWS NU VAN DE BEEK NOG BEHOUDEN
+8/-2

1 jaar geleden
Standbeeld voor Overmars.
+8/-0

1 jaar geleden
Waanzinnig dit. Proficiat aan speler, selectie, directie en supporters.
+5/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Geweldig Hakim, Marc & Edwin bedankt.!!! Word er emotioneel van !! Trouwens zo'n warm Bad als de vriendenclub AJAX, ruil je niet in voor de nonchalante harde club Bayern. Daar is het de "Ieder voor zich "-cultuur !
+6/-0

 
1 jaar geleden
Helemaal begrijpelijk! Had ik ook toen ik net de eerste juich aapjes binnenkreeg :))
+5/-0

1 jaar geleden
Oh wat goed!!!!! AJAX, AJAX, AJAX!!
+3/-0

1 jaar geleden
Klasse van MarkBRUTO
+3/-0

1 jaar geleden
Helemaal goud! Nu Donny nog.
+2/-0

En de Ajax trein dendert verder!
+2/-0

1 jaar geleden
Beter bericht kon ik niet krijgen vandaag. Wat ben ik ongelooflijk blij! 😀
+3/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Dit is zo goed voor de club en het team. Het kan ook net de andere kant opvallen. Hakim is de sterspeler van dit elftal met Tadic en Blind. Vooral Tadic heeft een nieuwe cultuur gecreëerd bij Ajax sinds zijn komst. Kun je nagaan als Ligt en Jong iets geduldiger waren dan hadden ze met het hele elftal opnieuw zo'n mooie seizoen kunnen meepakken. Jeugd van tegenwoordig is zo ongeduldig en worden door iedereen, journalisten zaakwaarnemers en fans die bij 3 akties al een speler naar Real praten veel te veel gehypt. Spelers naar het buitenland lullen. Zie Kishna, Bazoer, Fisher, Dolberg, Kluivert, en ook, de Ligt en Frenkie. Bijzonder dat de verstandigheid bij dit elftal ligt bij jongens als Tadic, Onana, Zyech en Tagliafico en Neres. Wat mooi. Zyech, Onana en Neres zijn ook matties en Tadic klikt ook weer goed met Hakim. Hopelijk gaat Donnie ff met Koeman bellen. Koeman gaat zeggen, Donny, voor het EK heb ik je het liefst in topvorm en nog meer gegroeid bij Ajax. Waar je weer 50 wedstrijden zo speelt. Bij Real zal je heel erg moeten aanpassen, Spanje, taal, op jezelf, super spotlight, MEGADRUK bizarre club, en zeker weten geen vaste basisplaats voor je even weggelegd. Daarnaast wil Zidane Pogba. En als Zidane iets wil gaat hij het krijgen. Rijkste en grootste club ter wereld. Pgoba wil. Pogba gaat komen net als Hazard. Niet deze zomer dan in de winter, want Real is de meest onvoorstelbaarste club ter wereld. Je weet het nooit op 31 aug kunnen ze Neymar, Lacazette en Pogba halen als de komende weken het nog niet mooi en goed genoeg is. Vermogen van 750 miljoen. Is dat slim Donny? Kom jij nu als een vedette? Nee. Je hebt nog Europese beker of Landen toernooi gewonnen. Beter nog een jaar heel goed spelen en een super EK en dan willen clubs je echt.
Succes met je keuze. Do the right thing. Ajax is de mooiste en orgineelste club van de wereld. Weet wat je doet. Bel Cillesen nog eens of Kishna in Den Haag of Bazoer in Arnhem.

Mooi Hakim! je bent een legend van de club aan het worden.
+5/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Koeman probeert juist iedereen naar het buitenland te lullen en als ze dan niet spelen zit hij te klagen dat ze niet spelen. Ja gek hé als ze nog niet klaar zijn om naar dergelijke clubs te gaan maar wel door jan en alleman het hoofd op hol worden gemaakt. Zelden zo'n overschatte trainer gezien als Koeman.

Bij vd Beek kun je gewoon aan zien komen dat ze de volgende transferperiode weer een nieuwe sleutelhanger van 100+ miljoen halen als dat deze periode al niet gebeurt. Smijten met geld maar veel gedachte zit er niet achter.
+2/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
De Ligt en Frenkie noemen in het rijtje Bazoer, Fischer en Kluivert vind ik niet fair. In tegenstelling tot die 3 zijn De Ligt en Frenkie klaar voor de stap naar de absolute top en behoren absoluut niet tot de gehypete spelers, ze zijn gewoon echt goed. Die zijn dan ook niet "te vroeg" vertrokken, want ze hebben in die 2-3 jaar toch wat moois neergezet bij Ajax. Buitencategorie is gewoon niet te houden. En als clubs bedragen van 70-90 miljoen bieden, kun je moeilijk nee verkopen, want dan komt er een arbitragezaak en verlies je die alsnog en moet je de spelers op een hele nare manier laten gaan. Ajax is helaas nog niet zó ver dat ze dit soort spelers nóg langer dan een extra jaartje kunnen behouden, omdat we als club nog steeds heel erg afhankelijk zijn van transfer- en CL-inkomsten. Vallen deze twee inkomsten weg, heb je gewoon bijna niks en begint het geld op de bank al gauw te verdampen, omdat er voor een Eredivisieclub bijna niks te halen is aan vaste inkomsten.

Zelfs Kishna vind ik niet in dat rijtje passen. Waarom niet? Kishna is chronisch geblesseerd aan zijn knie en zal daardoor nooit de top halen, ook bij Ajax zou hij zich niet in de basis spelen, puur door zijn zwakke knie. Als een club als Lazio dan komt, moet je het dan gewoon doen, gewoon lekker cashen, omdat je niet weet hoelang je carrière nog duurt.
+1/-0

1 jaar geleden
Wauw! Echt zeer goed gehandeld door Overmars en co! Fantastisch nieuws.
+1/-0

1 jaar geleden
Geweldenaar!! Bekronen met een Hatrick vanavond !
+1/-0

1 jaar geleden
Geweldig blij ; tranen in mijn ogen.... nu Donny nog.. : alle Ajacieden gefeliciteerd
+1/-0


Ajax E-zine

Meer dan 36.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

anthony basten beek blind donvito fier gerald gotze gravenbergh hag koen kruizen marin martinez neres onana passeren potter promes renemar rijkaard rondlopen schone schuurs suarez tadic uitstraling vanenburg vossen ziyech