Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax ook in gesprek met Hakim Ziyech over contractverlenging'

7 augustus 2019 23:37 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Ajax ook in gesprek met Hakim Ziyech over contractverlenging"; image source: Pro Shots

Onder meer De Telegraaf meldt dat Ajax ook het contract van Hakim Ziyech wil verlengen. Inmiddels heeft er al een eerste oriënterend gesprek plaats gevonden tussen de clubleiding en zaakwaarnemer Mustapha Nakhli. Ziyech heeft het aanbod van Ajax in beraad. Een jaar geleden werd het contract van de international van Marokko ook al opengebroken en verlengd.

Ziyech moet bij Ajax de komende jaren de absolute sterspeler blijven. Met zo'n 4 miljoen euro per jaar is hij al de best betaalde voetballer van de Eredivisie. Eerder wees hij een overstap naar het Spaanse Sevilla af.

Meer op De Telegraaf


Discussieer mee op de forums


Tags

ziyech beraad eredivisie marokko mustapha nakhli orienterend sevilla telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Hem houden zou super zijn. Echte Ajax speler.
+3/-0

9 maanden geleden
Gewoon geven waar hij internationaal gezien ook zo'n beetje op zou uitkomen. En verder niks geen afspraken over transfersom, als ze hem in de toekomst willen hebben, dan moeten ze de marktwaarde neerleggen!
+7/-1

9 maanden geleden
Als hij dat voor elkaar krijgt verdiend Overmars zo onderhand een standbeeld :D
+5/-0

9 maanden geleden
Ben echt blij om te zien hoe de club aan het groeien is. Tien jaar geleden bijna failliet.. en nu kunnen we spelers dit soort aanbiedingen doen. Dat allemaal op eigen kracht. Dit is ongekend knap voor een club uit een competitie waar nauwelijks geld te halen valt. Gewoon door jarenlang gezond beleid te voeren, ondanks alle hoon en gelach zuinig gebleven, een flinke buffer opgebouwd en nu afstand nemen van de rest.
+7/-1

9 maanden geleden
Ajax is onder leiding van Overmars echt goed bezig.
Als dit lukt, dan is dat echt een huzarenstukje en zal vd Beek zich nog wel eens achter de oren krabben.
Mits het verhaal met Real Madrid waar is natuurlijk, dat hij al getekend zou hebben.
Ziyech is een uitzonderlijke speler om er bij te hebben en te houden.

Enige wat ik nog graag zou zien, nog een echte centrum spits.
Huntelaar vind ik uitstekend maar is op leeftijd. Tadic als spits is een goed alternatief maar ik zou graag nog iets achter de hand hebben.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Wat spits betreft deels met je eens, ik heb regelmatig JA aan het werk gezien en ben toch best onder de indruk van Traoré.

Snel, sterk en goed aan de bal. En ook een neusje voor de goal!
+1/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Zou de mooiste transfer van deze zomer zijn. Wel bijzonder dat spelers die niet de jeugdopleiding hebben genoten bij Ajax willen blijven en dat de jeugd niet weet hoe snel ze weg moeten gaan.
+2/-0

9 maanden geleden
wat de telegraaf schrijft is komkommer tijd op de wet privacy zal Ajax ect nooit bekent maken wat een speler krijgt , en geef die man een lang contract dat zou tevens een goed voorbeeld zijn voor de overige spelers
+1/-0

9 maanden geleden
Zou geweldig zijn als Ziyech zijn handtekening onder zou zetten. Geeft ook een goed signaal naar de rest van de ploeg om niet te vertrekken.

Off topic: ik begin wel een beetje moe te worden dat elk jaar tijdens de voorbereiding wij basisspelers kwijt raken aan andere topclubs. Niet alleen Ajax heeft daar last van, maar je ziet dat de trainers van Feyenood en PSV ook helemaal gek worden. En dan verwacht het publiek en analytici dat de eerste wedstrijden net zo hoogdravend zijn als het einde van de vorige competitieperiode. Tssss....

Waarom kan de UEFA niet gwoon de regel invoeren dat zodra de nationale competitie begint buitenlandse clubs niet meer kunnen kopen wie ze willen?
+1/-1

 
9 maanden geleden
Volgens mij kan elke bond dat zelf beslissen, zie Engeland.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Klopt, en in de Eredivisie zou het nadelig uitpakken voor de kleinere clubs die soms heel erg afhankelijk zijn van (last-minute) transfers.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Iedereen heeft te maken met last minute transfergedoe.
+1/-1

 
8 maanden geleden
Je kunt dan nog wel spelers verkopen, maar niet meer zelf kopen wat desastreus zou zijn voor het niveau van de Eredivisie.
+2/-0

9 maanden geleden
Ik hoop dat het lukt. Ziyech verliezen zou qua aanvallend impuls echt een giga aderlating zijn. Er zou dan enorm veel minder dreiging ontstaan. Tevens zou het erg welkom zijn dat een houding als die van Ajax nu gaat meewerken aan het signaal richting buitenlandse clubs, dat zakendoen veel vroeger moet gebeuren dan wanneer de voorbereiding al is begonnen.

Wat mij betreft stellen ze een window of opportunity in tussen april en juni.
+1/-0

9 maanden geleden
Ziyech heeft nogal wat pretenties. Hij gaat alleen weg als er een grote Europese topclub bij hem aan de deur klopt. Je zal mij niet horen zeggen dat Ziyech een doorsnee speler is, verre van, maar zijn foutenlast is iedere wedstrijd erg groot mede omdat hij m.i. TE veel risico in zijn spel legt, en dat schrikt de echt grote clubs natuurlijk af!. Bij Ajax is hij goed op zijn plaats dus ik zou het ook toejuichen als hij nog een poosje bij de club blijft, alhoewel er inmiddels ook vanuit diverse hoeken kritiek op hem is.
+2/-2

 
9 maanden geleden
Geen risico = tikkie breed voetbal.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Helemaal met je eens Stormvogel, komt bij dat ik vind dat iemand met zijn traptechniek te veel schoten, vrije trapoen en passes van.zeer matige kwaliteit afleverd . Verder een enorme dadendrang, vechtlust en werklust en een prima speler om in je elftal te hebben. Als zijn acties en passes lukken dan zijn ze van een hoog niveau en schoonheid, maar te vaak gaat het mis en inderdaad dat zien de echte topclubs ook.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Hoe vaak mislukte een actie bij Robben of Ribery? Dat is inherent bij zulke aanvallende spelers. Ook Messi heeft balverlies. Frenkie de Jong word opgehemeld omdat 70% van zijn ballen risicoloos zijn. Maar goed dat mag je niet zeggen. Daarom vindt ik de vergelijking met Johan Cruijff onzin. Die gaf namelijk wel geniale ballen en creëerde zijn eigen kansen.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Het risico bij Frenkie zit hem dan ook niet in de passing, maar in het bij zich houden van de bal en op het juiste moment afspelen waardoor die passes risicoloos worden want dat wachten heeft ruimte gecreëerd voor zichzelf en zijn medespelers.
+1/-0

9 maanden geleden
Zouvfantastisch zijn als Hakim nog minstens 1 seizoen blijft. Gaat ook een sterke boodschap door uit naar andere spelers zoals een vd Beek.
+1/-0

9 maanden geleden
Ik zou het geweldig vinden als de Hakim van het afgelopen half jaar nog een jaar blijft. De altijd jagende, hartstochtelijk spelende man met de gouden voetjes, continu op zoek naar dat ene gaatje waar verdedigers steevast verdrinken. Maar Hakim, als je twijfel voelt bij weer een Eredivisiejaar, doe het dan niet, en ga de mensen in München of Londen vermaken zoals je ons vermaakt hebt. Wij redden ons ook alleen, maar zijn liever samen met jou, in hartstocht verbonden. Dus Hakim, wat voel jij voor ons?
+2/-3

9 maanden geleden
Indien er dan niet een nog lagere transfer som is afgesproken, prima.
Als ik lees dat Ajax bij Neres ook zal meewerken aan een transfer volgend jaar, hoop ik niet dat ze allemaal voor drie tientjes en een bak haver de deur uit lopen.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Denk t niet!! Bij een rianter salaris hoort ook een prijskaartje ! Ajax leidt de dans in deze ! Wanneer Ziyech gaat , moet de koper dokken ! Klaar !!
+1/-0

 
8 maanden geleden
Ja, zoals ook de Ligt en de Jong voor drie stuivers de deur uit zijn gegaan. Pffff

Bovendoen, geld hebben we niet nodig. De spelers wel. Voor mij mogen ze voor hem en Donny echt wel afspraken maken over een lagere transfersom. Belangrijkste is dat ze blijven, verdienen we het in de CL echt wel terug.
+1/-0

 
8 maanden geleden
En je moet bij verkopen ook kijken wat een speler gekost heeft in transfersom, salaris, tekengeld, bonussen en evt doorverkoop percentage. Je winst maximaliseren betekent echter aanmodderen in de marge waar Ajax sinds de transfers van Blind en Tadic juist van af is gestapt door een groter deel van de opbrengsten weer te investeren.
+1/-0

Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.115 fans gingen je al voor.Laatste nieuws
Tagcloud

allerminst bayern beek beroep bla china desbetreffend dwtk fier gangster hag halfbakken interactie koen korting laster luigitentorioabc overmars potter promes rojocoko schopt soccernews spartak stamt stoere uefa vent ventje voorbeeldfunctie