Transparent
Inloggen
Sluiten

Contract David Neres verlengd tot 2023

7 augustus 2019 18:56 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Contract David Neres verlengd tot 2023; image source: Pro Shots

Ajax heeft met David Neres overeenstemming bereikt over een contractverlenging. Dat heeft de club bekend gemaakt via de officiële website. De Braziliaan ligt nu tot de zomer van 2023 vast in Amsterdam. Neres speelde sinds zijn komst in januari 2017 al 101 officiële wedstrijden voor Ajax en maakte daarin 29 doelpunten.

Meer op Ajax.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

neres

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Goed nieuws! Gaat een belangrijke speler worden dit seizoen. :)
+1/-0

5 maanden geleden
Wat mij betreft, hopelijk blijft ziyech ook. Vd beek wil weg, ga dan. Ziyech is belangrijker.
+1/-0

5 maanden geleden
Mooi om te zien dat de club in staat is om zulke spelers, ondanks buitenlandse interesse, te behouden. Nu Ziyech nog proberen nog een jaartje te behouden. Die heeft volgens mij een hele goede band met Neres, dus wie weet..
+1/-0

5 maanden geleden
Prachtig en nu moet Ten Hag niet meer eigenwijs zijn. De basis voorhoede is Neres-Tadic-Ziyech, met Klaas als stand in!!!
+3/-0

5 maanden geleden
Goed nieuws! Maar als ik heel eerlijk ben, ben ik heel benieuwd wat er gebeurt als Atletico voorbij komt met 75 miljoen.. Want ik heb Ajax niet aan zien kondigen dat hij sowieso nog een jaar blijft (zoals dat bij Tagliafico wel het geval was).
+1/-0

 
5 maanden geleden
Dan krijgen ze de melding "this player has recently signed a new contract, and will not move this season" te zien in beeld :P
+1/-0

5 maanden geleden
Knap werk hoor van Overmars. Bijna niet voor mogelijk te houden dat Ajax de Europese groot geld clubs het hoofd kan bieden. 50-60 miljoen geboden en gewoon nee zeggen en in plaats van verkopen, contractverlenging bereiken.
En natuurlijk een fantastische speler om zeker nog een seizoen erbij te hebben.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Inderdaad ontzettend knap. Het is natuurlijk wel iets makkelijker als je al 150 miljoen hebt gecashed, maar toch. Er is deze zomer van alle kanten getrokken aan dit fantastische team. Na de laatste wedstrijd tegen Tottenham was ik echt huiverig voor het volledig uit elkaar vallen en leeggeroofd worden van dit Ajax. Reken maar dat er voor al deze spelers verleidingen voorbij zijn gekomen. Maar als Ajax stappen wil maken en definitief wil aanhaken bij de beste 32 van Europa, dan is stabiliteit binnen de selectie tot op zekere hoogte belangrijker dan geld verdienen. De Ligt en De Jong waren onhoudbaar en daar heeft Ajax ook de hoofdprijs voor gekregen. Schone ga je zeker missen maar gezien zijn leeftijd wel een gat dat op te vullen is. Eigenlijk had het daarmee af moeten zijn. Dat v/d Beek gaat vertrekken betreur ik wel. Ik denk dat het echt een aderlating wordt, maarja, als hij zelf echt niet wil blijven, dan wordt het een lastig verhaal. Zeg maar nee tegen Real.
Dat Onana, Neres, Tagliafico, Tadic en Mazraoui allen hun contract hebben verlengd is echt fantastisch werk van Ajax. Ik denk dat er daarmee in de basis genoeg kwaliteit en stabiliteit in de basiself blijft staan om plaatsing voor CL te behalen en hopelijk nog een keer te kunnen overwinteren. Dat moet het streven zijn van Ajax. Ieder jaar ten minste tot de knock-out komen. Het laatste kunstje van Overmars zou zijn als zij Ziyech nog een jaar weet te behouden (stiekem hoop ik gewoon dat ze hem een topsalaris geven en hem net als Tadic een contract voor 7 jaar geven, die twee voelen elkaar heel goed aan).
+2/-0

 
5 maanden geleden
Ik hoop dat Beek nu zich ook bedenkt en nadenkt over het EK en Hakim ook gewoon nu zegt....ik join dit mooie team nog een jaar. Volgend jaar nieuwe ronde. Eerst nog een jaar oogsten en titels pakken, doorgaan in Europa. Wie weet weer CL succes en anders Uefa cup winnen kan dit team gewoon. Ajax heeft genoeg kwaliteit om de Uefacup te winnen. Meer dan in 2016.
+1/-0

4 maanden geleden
Hier word ik heel blij van.
+2/-0

4 maanden geleden
Goed nieuws. En ook logisch. Voor iedereen een goede deal. Graag meer van dit nieuws! ;-)
+1/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

balverlies behoorlijke blind bommel brasil chelsea dest emmen fier fijntjes film hag handelingssnelheid koen lille luigitentorioabc nahoj nederland nous opbouwen promes renemar rhijn roytje schuurs tete treuzelt veltman verbazingwekkend ziyech