Transparent
Inloggen
Sluiten

'Verhoogd bod Manchester United op David Neres direct afgewezen door Ajax'

7 augustus 2019 15:23 - UOL Esporte
Foto: Pro Shots

"Verhoogd bod Manchester United op David Neres direct afgewezen door Ajax"; image source: Pro Shots

Ajax heeft een nieuw bod van Manchester United op David Neres afgewezen. Dat meldt UOL Esporte. Manchester United zou 60 miljoen euro geboden hebben, maar kreeg te horen dat een vertrek onbespreekbaar is. Het management van de Braziliaanse vleugelspeler zou juist op weg zijn naar Europa om te praten over een nieuw contract in Amsterdam. Volgens UOL Esporte zou die overeenkomst in de komende dagen al getekend moeten worden.

Meer op UOL Esporte


Discussieer mee op de forums


Tags

neres esporte uol

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden (gewijzigd)
Wat een baas is Netto. Donder op met dat Man U, Neres blijft gewoon in Amsterdam. Voor zo'n speler kom je naar het stadion en is een van de beste spelers in onze selectie. Die moeten we zeker nog minimaal 1 jaar houden en elk bod afwijzen. Vanaf 100 miljoen EUR zou ik gaan nadenken. Bij een bod van 95 miljoen zou ik direct een 'nee' verkopen aan iedereen.

Een dergelijke standvastige houding betekent denk ik wel dat Van de Beek (helaas) al is verkocht en dat er nu niemand meer weg mag behalve misschien Ziyech met wie een speciale afspraak is gemaakt maar waarvoor we ook alles moeten doen om die in Amsterdam te behouden. Ziyech en Neres zijn bazen.
+4/-1

1 jaar geleden
Goed besluit, er dreigt nog één gevaar en dat is dat hij zich dermate financieel kan verbeteren dat het niet is tegen te houden.
+1/-1

Dat United gaat ook nog wel 70 bieden, dat is zo'n rare en chaotische club geworden.
Je mag dat als Ajax dan ook nooit weigeren, net zoals van de Beek moet je ook gewoon pakken.
Voor de mensen die een zelfde Ajax als vorig jaar verwachten wat 4 Europese topclubs in eigen huis helemaal koekoek tikte heb ik een tip, verkoop je SC en gaat wat anders doen want dan gaat dit jaar heel erg tegenvallen.
Voor de mensen die het vermogen hebben om hun verwachtingspatroon bij te stellen kan het gewoon een heel leuk voetbaljaar worden.
CL halen, kampioen worden en overwinteren in een Europees toernooi, maakt me niet eens zoveel uit welk toernooi.
Dat zijn denk ik reële verwachtingen die ook zonder Neres en van de Beek gehaald kunnen worden.
Je moet als Ajax naar eens soort systeem dat je om de paar jaar alles compleet heb om echt te pieken zoals vorig jaar, daarna vang je heel veel geld en ga je weer bouwen om daar langzaam weer heen te werken zonder dat je in de tussentijd door de ondergrens zakt van geen kampioen worden en CL missen.
+3/-2

 
1 jaar geleden
Ik kan je redenatie redelijk volgen, dat we niet zo'n seizoen als het vorige seizoen hoeven te verwachten en dat een kampioenschap, CL kwalificatie en Europese overwintering reëele doelstelling zijn.
Maar om maar alle spelers bij een willekeurige bod van de hand te doen lijkt me wat overdreven. En zeker op dit moment, de transfer van de Ligt vond ik al aan de late kant.
En met bovenstaande doelstellingen moet je op de huidige selectie toch niet al te veel kwaliteit meer gaan inleveren.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Wat een heerlijk realistische kijk op de zaak. Sorry. Maar dat is niet de Johan Cruijff mentaliteit. Met die mentaliteit win je nooit meer een Europese beker. Realisme. Realisme heeft een club nooit ergens gebracht. Je moet durfen, dromen, grenzen verleggen, groot denken, plafonds doorbreken en dingen doen die niemand verwacht. Dan. Ja dan, zie je een Ajax wat we vorig jaar zagen. Iets wat realisten NOOIT meer dachten te bereiken. Durf te dromen. Ik ben fan van een club die 4 keer de Ec1 heeft gewonnen met SCHITTEREND onrealitisch voetbal. Te mooi. Eigenlijk 5 x ( 1996) en vorig jaar was eigenlijk ook een Ec1 normaal gesproken in de 1995 periode. Denk eens aan Leicester city. Hoezo realisme. Ajax is Ajax. One of the GREATEST ever!
Donnie Neres mogen blij zijn als ze nog een jaar bij zo'n mooie club mogen spelen ipv te verpieteren op de banken van United en Real.
+2/-1

1 jaar geleden (gewijzigd)
o ja transferwindow uk nog t/m MORGEN open
+1/-0

1 jaar geleden
Ok Marc , gutts....,volhouden..
+1/-1

1 jaar geleden
"Ik heb nog nooit een zak geld een goal zien maken", zei Cruijff.

Dit jaar zullen we zien hoe goed je kan spelen met zakken geld op het veld...
+3/-1

1 jaar geleden
Lekker bijtekenen en volgend jaar mee werken aan een transfer, geen gelimiteerde transfersom vastleggen.
+4/-1

1 jaar geleden (gewijzigd)
Duidelijk standpunt! Aan het contract houden zouden we vaker moeten doen willen we echt meetellen in Europa de komende jaren.David Neres heeft zijn contract bij Ajax verlengd tot de zomer van 2023. De Braziliaanse aanvaller stond in de belangstelling van meerdere clubs, maar verkiest een langer verblijf in Amsterdam boven een transfer. Voorheen lag Neres nog vast tot medio 2022 en dus is zijn contract met één jaar verlengd.


Jaaaaaaaa lekkerrrrr
+3/-1

1 jaar geleden (gewijzigd)
Contract inmiddels verlengd volgens De Telegraaf en de NOS. Geweldig nieuws.
+4/-0

1 jaar geleden
Fuck off United en Napoli mag het lekker weer bij Lozano gaan proberen Een Serviër, Argentijn, kameroener en een Braziliaan zijn trouwer aan Ajax dan de eigen jeugd. van der beek neem een voorbeeld
+7/-1

1 jaar geleden
Heheheheheh. EINDELIJK weer eens goed nieuws. Neres is een diamant van Ajax. Bergwijn, Promes ze zullen nooit zo goed worden. Well done. Nu de rest binnen houden en we kunnen verder bouwen aan een mooie basis elf. Donnie doe het juiste en blijf nog een jaar. Real Madrid verdient je niet. Je bent maar 1 van de 25. Copa del rey jaar wordt het. Bij Ajax kan je de beste speler worden van de eredivisie, nog twee cups winnen en misschien de Uefa cup, CL ver komen en basisplek bemachtigen voor het EK! Donny want jij moet spelen. Zo goed dat Koeman je in de basis moet zetten. Denk na Donnie. Zie justin. Niets Oranje. Jij wel. Denk na Donnie. Nog 1 heel mooi jaar bij Ajax en daarna kan je overal heen. Een club die jou ECHT wil.
+6/-1

 
1 jaar geleden
Obrigado David. Wat een goed nieuws. Met alle respect voor v/d Beek maar nadat hij verleden jaar een paar keer terecht op de bank zat begon hij al te roepen dat hij weg wilde.Zijn sportieve revanche mocht er zijn maar nu wil hij weer niet bijtekenen en te vroeg de jackpot pakken. Want hij gaat het normaliter (nog) niet redden bij Real. In de heerlijk brutale Ajax tactiek met vooruit verdedigen en middenvelders die er non stop overheen moeten is hij perfect op zijn plaats maar de Liga is de Eredivisie niet. Ik hoop dat hij het haalt maar vrees het ergste. Neres is al veel meer zijn 60 miljoen waard als v/d Beek en Neres blijft wel. Gelukkig maar want dan kan er ook met Ziyech kan dan geschoven worden richting middenveld indien nodig. Pak die 60 miljoen maar voor v/d Beek, geef Ziyech er heel snel nog een miljoente bij en alles komt goed dit jaar.
+4/-0

1 jaar geleden
Lekker Marc, oprotten met dat United. Zijn in paniek waarschijnlijk gezien transferwindow dicht gaat morgen. Lekker bijtekenen en vlammen. Neres, Tadic, Ziyech top voorhoede!
+2/-1

1 jaar geleden
Wie kan mijn de reden vertellen over het verlengen van het contract Neres? wat ik weet dat bij het huidige contract een doorverkoop clausule zeer nadelig was voor Ajax , bij een nieuwe verbintenis zou de door verkoop clausule komen te vervallen. Dus een transfer is nog steeds mogelijk .
+1/-2

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd


Ajax E-zine

Meer dan 36.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

alonso antistoffen bayern blijvende blind cavani dembele donvito fier gerald gotze iniesta jeroene juventus koen laudrup luigitentorioabc overmars perse potter promes renemar robben schuurs silva suarez tadic uitstraling vanenburg ziyech