Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Het is wel een uitstekend resultaat tegen de kampioen van Griekenland'

6 augustus 2019 22:18

In gesprek met Ziggo Sport gaf Erik ten Hag aan redelijk tevreden te zijn met de wedstrijd tegen PAOK. "2-2 is een prima resultaat", aldus Ten Hag. "We begonnen heel goed aan de wedstrijd. We hadden daarna een hele moeilijke fase en daarin moesten we twee goals slikken. In de rust hebben we dat recht kunnen zetten en de tweede helft was volledig voor ons. We hadden hier moeten winnen, dat is wel een dompertje."

Ajax had het in de eerste helft een periode lastig met de Grieken, maar was in de tweede helft heer en meester. "In de rust heb ik een aantal dingen recht kunnen zetten. We kwamen in een betere veldbezetting dan in de tweede fase in de eerste fase", zo gaf hij aan. "Ook in de verdediging hadden we het beter op orde. De pressing was beter op orde en we stonden beter in de posities. We bleven onze afspraken nakomen en er werd goed op elkaar geanticipeerd. Daardoor hadden we de controle."

De ploeg moet nog wel een paar stappen zetten. "Het is wel een uitstekend resultaat tegen de kampioen van Griekenland. Vorig jaar werden ze ongeslagen kampioen", zei hij daarover. "Wij waren hier 70 minuten lang de baas op het veld. Dat stemt tevreden. Maar ik wil 90 minuten de baas op het veld zijn en dat zal volgende week ook nodig zijn om in de volgende ronde te komen."


Tags

hag griekenland dompertje geanticipeerd grieken heer nakomen paok pressing slikken veldbezetting verdediging ziggo

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws
Tagcloud

beek blind dochter donvito ekkelenkamp fier film geduwd gerust hag hellend huntelaar kinderen koen luigitentorioabc martinez mazraoui nederland onana promes renemar retoriek schuurs strot tadic tagliafico valencia veltman zinnigs ziyech