Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic: 'Het is altijd moeilijk om in Griekenland te spelen'

6 augustus 2019 00:38

Op de persconferentie gaf Dusan Tadic aan dat Ajax zich heeft voorbereidt op een zware wedstrijd tegen PAOK Saloniki. "Het is altijd moeilijk om in Griekenland te spelen. Er is altijd een warme atmosfeer", aldus Tadic. "Dit is een goede oefening voor onze spelers. Voor onze jonge spelers is het een grote wedstrijd. Wij moeten ons eigen spel gaan spelen. Dat is het meest belangrijk."

De Serviër staat dit seizoen op een andere positie dan vorig seizoen. "Wat ik vind is niet belangrijk", zo gaf hij aan. "De trainer beslist en ik moet alles voor het team doen. Ik kan op meerdere posities spelen. Voor mij is dat geen probleem. Ik moet zoveel mogelijk goede dingen doen voor het team. Dat is het belangrijkst."




Tags

tadic griekenland atmosfeer oefening paok saloniki

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal