Transparent
Inloggen
Sluiten

Het nieuwe forum is online

5 augustus 2019 12:00

<b>Het nieuwe forum is online</b>; image source:

Het heeft even geduurd, maar vanaf vandaag is het forum weer terug. Het is nu voor iedereen mogelijk om weer volop te kunnen discussiëren over de nieuwe transfers, de wedstrijden, de spelers en alles wat met Ajax te maken heeft. We hebben in de afgelopen periode een volledig nieuw forum gebouwd in onze nieuwe huisstijl. Langzaam hebben we interactieve elementen teruggebracht en we zijn blij met de enthousiaste reacties daarop tot dusver.

In vergelijking met het oude forum hebben we een aantal nieuwe functies toegevoegd. De komende tijd zullen we dingen blijven toevoegen, aan de hand van jullie wensen.

We begrijpen dat er de nodige vragen zijn over de periode dat het forum en de website in het algemeen offline is geweest. In het gastenboek is hiervoor een topic ingericht om alle vragen te stellen, waar wij zo snel en zo goed mogelijk antwoord op zullen geven.

Het is niet de bedoeling oude tijden te laten herleven. Ajax.supporters.nl heeft een frisse nieuwe start gemaakt. De fans van het vorige forum zijn een dagje ouder en er is een hele generatie nieuwe fans vandaag. Wat we wel willen is een prettige omgeving creëren om in een open en positieve sfeer te discussiëren over alles wat de club aangaat of wat de supporters maar bezighoudt.

We willen jullie allemaal van harte uitnodigen om een kijkje te komen nemen!


Tags

discussieren aangaat bezighoudt dagje elementen enthousiaste gastenboek gebouwd geduurd generatie harte herleven huisstijl ingericht interactieve kijkje offline prettige teruggebracht

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws
Tagcloud

beek blind dochter donvito ekkelenkamp fier film geduwd gerust hag hellend huntelaar kinderen koen luigitentorioabc martinez mazraoui nederland onana promes renemar retoriek schuurs strot tadic tagliafico valencia veltman zinnigs ziyech