Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic: 'Het is belangrijk dat wij drie punten halen'

4 augustus 2019 03:24

In gesprek met Fox Sports wilde Dusan Tadic niet gefeliciteerd worden met zijn doelpunt. "Dat ik scoor is niet belangrijk. Het is belangrijk dat wij drie punten halen", aldus Tadic. "We hebben maar één punt. Voor een club als Ajax is dat niet genoeg. Het begin van een seizoen is altijd moeilijk, maar we moeten iedere wedstrijd proberen drie punten te halen."

Gevraagd werd aan de Serviër waar het mis ging bij Ajax. "Wij moeten meer killers worden. We creëren genoeg kansen, maar we moeten dat moment dan afmaken", zo gaf hij aan. "De twee doelpunten die we tegen krijgen mag op dit niveau ook niet gebeuren. Maar we moeten het duel gaan terug kijken en analyseren wat het probleem was."

Tadic was vooral niet de spreken over de tweede goal van Vitesse. "Het hele team moet het beter doen. We moeten samen verdedigen en samen aanvallen", zei hij daarover. "We moeten kijken waarom we niet gewonnen hebben. We moeten kritisch op ons zelf zijn. We zijn Ajax en willen kampioen worden. We willen altijd winnen."




Tags

tadic fox gefeliciteerd killers scoor vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal