Succesvolle afsluiting trainingskamp Jong Ajax

1 augustus 2003 00:00 - Ajax

Verslaggever: P.

Vanavond heeft Jong Ajax het trainingskamp te Schoorl met een 4-0 overwinning op het door Rob Witschge getrainde ADO'20 afgesloten. Net als eerder deze week, speelde Johnny Heitinga de volledige wedstrijd mee. Ook stagiair Nicolai Mitea maakte de negentig minuten vol.

Het duurde even voordat Jong Ajax op schot kwam. Pas in de tweede helft scoorden Muller van Mopper (2x), Mitea en Kujala, beiden via een penalty. De wedstrijd werd gezien als een goede voorbereiding op het uitduel voor de Amstelcup tegen de IJsselmeervogels, op 12 augustus.

Trainer John van 't Schip liet weten tevreden te zijn over het trainingskamp. ,,De trainingen en de accommodatie waren goed. We zaten op twee minuten fietsen van het veld. We zijn zeer tevreden. Daarnaast hebben we twee goede wedstrijden gespeeld. ADO'20 heeft goed partij gegeven en wij hebben deze week kunnen experimenteren."

ADO'20 - Jong Ajax 0-4. 53. Muller van Moppes 0-1, 70. Mitea (pen) 0-2, 72. Kujala (pen) 0-3, 75. Muller van Moppes 0-4

Jong Ajax: H. Moisander, Longuet, Promes (68. N. Moisander (81. Esajas)), Heitinga, N. Moisander (46. Vermaelen), Muller van Moppes, Lindgren (46. Kujala) Esajas (46. Culina), De Ridder, Krohn-Dehli, Mitea.