Transparent
Inloggen
Sluiten

'Lasse Schöne tekent voor twee jaar bij Genoa'

3 augustus 2019 14:48 - Twitter Fabrizio Romano
Foto: Pro Shots

"Lasse Schöne tekent voor twee jaar bij Genoa"; image source: Pro Shots

Volgens de Italiaanse journalist Nicolò Schira wil Genoa doorpakken en wil het komend weekend een akkoord bereiken met Ajax over een transfer van Lasse Schöne. Dat meldt de verslaggever van La Gazzetta dello Sport via Twitter. Schira was eerder deze week ook al de eerste die melding maakte van de intereses van Genoa in de middenvelder van Ajax.

Update 03-08 14:48: De Italiaanse journalist Fabrizio Romano meldt dat de transfer van Lasse Schöne naar Genoa rond is. De Deense middenvelder van Ajax zal een contract voor twee seizoenen gaan tekenen met een optie voor een extra seizoen. Schöne zal snel richting Italië vertrekken om zijn handtekening te zetten.
Tags

genoa schone schira dello fabrizio gazzetta intereses romano

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Laten we hopen van niet, ik gun het hem wel hij heeft zich altijd positief opgesteld en is waardevol op het veld geweest maar ik zie hem liever blijven.
+6/-0

4 jaar geleden
Ik gun het hem wel, maar mijn eigen niet, blijft voor mij een door en door prof en Ajacied !!
+2/-0

4 jaar geleden
Even tussendoor, gaat het forum ooit nog online komen of? Vond het altijd wel relaxed om spelers/wedstrijden en dergelijke door te nemen.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Wat denk je zelf, na ruim 2 jaar offline?
Ontopic: Iedereen gunt Lasse een mooie transfer, maar Genua???? Serieus? Denk eerlijk gezegd niet dat Lasse dat gaat doen terwijl hij nu npg belangrijk kan zijn voor zijn grote liefde Ajax.
+1/-0

4 jaar geleden
Lasse kwijt raken is echt niet slim. Kijk na afgelopen seizoen. Daarnaast, wat als Donny weggaat?
Play it on safe. Beide spelers hebben we keihard nodig en zijn cultuurbewakers. Houden dus.
+2/-0

4 jaar geleden
Als lasse dit graag wil. Dan soepel zijn en gun hem dit avontuur.
+2/-0

4 jaar geleden
Wordt toch tijd om echt door te selecteren. We hebben nu Blind, die ook daar kan spelen, we hebben carel, we hebben Marin, Gravenberch komt er aan... het enige waar ik aan denk, is wie evengoed die prachtige vrije schoppen kan nemen en scoren?
+1/-0

4 jaar geleden
Genoa kan zoveel willen... Superspeler voor ons, normale speler voor andere teams. Doe Lasse maar een mooi "afbouwcontract" aanbieden, inclusief werk voor Ajax in de organisatie daarna. Deze jongen hoort inmiddels bij het gewaardeerde en zeer gerespecteerde meubilair en voegt elk seizoen opnieuw waarde toe. Beloon dat, zou ik zeggen.
+4/-1

 
4 jaar geleden
1,5 miljoen. Koopje, wel leuk salaris 1,6 miljoen per jaar. Hij verdient het wel.
+2/-0

4 jaar geleden
Het is hem gegund. Nu is er ook extra ruimte voor spelers als Gravenberch. Ik hoop wel dat v/d Beek en Neres nog blijven, maar vrees het ergste. En stel dat de juiste club voor Ziyech nog even langskomt. Pff... laat die transferwindow aub zo snel mogelijk voorbij zijn.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Ik zie ziyech ook nog weg gaan, wat kan n maand lang duren.
+3/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Sorry, ik vind dit NIET een wijs besluit. Hopelijk weet iedereen, inclusief Lasse wat ze doen. Weer een basisspeler die weg is. Want dat is hij. Frenkie, De ligt, Schone. Sinkgraven is ook weg. Cerny. Allemaal Ajax gasten, die nederlands kunnen. Wijs? 5 spelers nu al weg die Nederlands kunnen en 4 ervan zijn best wel ajaxguys zijn. En wat nog meer?
Is dit slim? Straks gaat Donnie ook weg. Dan ben je 4 basisspelers kwijt op 5 augustus. Niet leuk voor Onana, Nico, Tadic, Mazraoui, Neres. Marc ik wens je wijsheid toe. Voordat Europa ons mooie team helemaal heeft ontmanteld. Al die gare clubs van vandaag de dag. Van de Beek is alleen maar koopwaar voor Perez. Zidane wil hem niet eens.(echt).
Maar ja het is maar voetbal. Who cares. Eerlijk als Donnie nu naar Real gaat. Geen wijze keuze. Net als de Ligt.
Hakim gaat misschien ook nog. En ik gun het hem. Maar wauw. Die man wil je niet kwijt. Wat een kanjer.

Genua....tsja. Lekker degradatie voetbal spelen in 1 van de gaarst en voorspelbaarste competitie van de wereld.
Leuk...NOT! Schone gaat dat ook nog merken, dat hij zo wissel gezet gaat worden. Waarom? Hij wordt omver gelopen daar, keihard vecht en verdediging voetbal. Wat een domme keuze van veel ajax jongens. Dom.
Lasse sorry man, maar hier ga je echt spijt van krijgen. Naar Italie kan je straks, en altijd wel op vakantie. Of na je carriere gaan wonen.

Alleen Onana, Tadic, Nico en Hakim maken nu keuzes waar ik respect voor kan hebben. Slimme keuzes.
Sorry ik vind het heel dom om bij dit mooie Ajax, wat iedereen in Europa kan verslaan met deze super trainer, technisch directeur, Johan Cruijff Arena. Op het punt om een Europese prijs te pakken na finale EL en HF CL, om nu weg te gaan. Dom. Zonde.

Ik hoop dat Ajax dit jaar een Europese prijs gaat pakken. En dat men met pijn gaat denken aan hun beslissing.
Ajax hoeft niemand te verkopen.
Overmars en Sar jullie denken teveel als spelers...het is gewoon zo. Bayern Munchen zouden dit nooit toe laten.
We zijn te makkelijk. Vind ik. Donnie van de Beek, MAG je nu niet meer laten gaan met het het feit dat je FRENKIE, LASSE, MATTHIJS, CERNY EN DALEY al kwijt ben. En Hakim is toegezegd dat hij MAG vertrekken.
En Neres nu nog. Man uit de sloppenwijken. straks 5 of 6 basisspelers weg. PFHHHH. GAAR.
4 is de max. Ze zijn toch niet gek.

Bayern zou nu nooit meer Donny laten gaan. Volgend jaar maybe. De man heeft een contract. pech voor hem.
Hij gaat echt NIET arbitrage doen tegen ZIJN club.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Kunnen we op zijn plek iemand neerzetten die minder balverlies lijdt..
+1/-2

 
4 jaar geleden
schone heeft bijna nooit balverlies.......
+1/-0

 
4 jaar geleden
True. Maar Hakim is wel van CL niveau.......dus ja...nemen we op de koop toe. Alleen iemand als Finidi was beter op de rechtsbuiten. Goals, assists en zelden balverlies. Maar ja, het team maakt ook heel veel in uit. Na Findi, zie ik toch het liefst nu iemand als Hakim op de rechtsbuiten. Hij is gewoon een super speler en werkt keihard.
+1/-0

4 jaar geleden
Verdomme waarom wordt er niet alles aan gedaan om dit icoon te behouden..?
+1/-0

 
4 jaar geleden
Dat vindt ik nou ook. Blijkbaar vonden Marc erik edwin het wel ok...........wijs????? NEE!!! Schone en KJ zijn goud waard.
volgende week komt osasuna voor KJ.......
+1/-0

4 jaar geleden
Het is gewoon jammer, zeker op dit moment. Lasse is één van de heel weinig voetballers met wie ik me echt kan identificeren. Ik wilde hem nog jaren in Ajax 1 zien.
+3/-0

4 jaar geleden
Heel jammer, maar zo een avontuur is hem van harte gegund. Tot over een paar jaar als jeugdtrainer!
+3/-0

4 jaar geleden
Mooi toch voor deze man. Op zo'n leeftijd en zo'n even onverwachte als verrassende staat van dienst bij Ajax, wel verdiend.
Ik hoop dat het ook een mooi voetbalavontuur voor hem wordt en geen bankzitters verhaal.
+1/-0

4 jaar geleden
Ik vind het lastig. Aan de ene kant gun je deze man natuurlijk een leuke transfer! Maar aan de andere kant is het een geweldig voorbeeld voor de andere spelers; elk jaar beginnen op de bank en elk jaar teruggeknokt in de basis. Die mentaliteit zetten de andere teamgenoten op scherp. Daarnaast altijd een geweldig wapen met zijn vrije trappen. Een beetje de Pirlo van Ajax. Nu Donnie hoogstwaarschijnlijk weggaat zou ik hem toch behouden. En dan zou ik loyaliteit belonen met een vergelijkbaar salaris die hij in Italië zou krijgen (3,2 miljoen in twee jaar). Dat kan er dan wel af als je zou weer 60 miljoen kan bijschrijven. Overigens zou ik dan Propper halen als vervanging voor Donnie.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Van die 3,2 miljoen hier levert hij er zo weer 1,6 in aan de fiscus :-) Dat is in Italie wel anders. Bovendien heeft hij hier dan ook te maken met pensioenafdracht (regel van de VVCS). terwijl hij daar dan alleen maar aanspraak op zou kunnen maken als hij tot aan zn dood in Nederland kan blijven. Dat is ff lekker :-)

En dan loopt hij ook nog een prachtige havenstad als Genua mis en een ton aan historie. Prachtig weer, veel zon, mooi strand en een stad waar de betere universiteiten van Europa gevestigd zijn. Goed voor zn kinderen dus.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom backup berghuis bergwijn bertjek bertrand boerhout branco brobbey farioli forbs frimpong gaaei hato jim jong kaplan kiki mislintat oranje rasmussen rcm reijnders rensch rijkhoff sevic sutalo timber traore wilson