Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Uiteindelijk denk ik dat het weer uitdraait op een tweestrijd Ajax/PSV'

2 augustus 2019 13:20
Foto: Pro Shots

Erik ten Hag: "Uiteindelijk denk ik dat het weer uitdraait op een tweestrijd Ajax/PSV"; image source: Pro Shots

Erik ten Hag gaf op de persconferentie van vrijdagmiddag aan dat Ajax een pittig seizoen in de Eredivisie staat te wachten. "De hele subtop oogt sterker, daar ben ik blij mee. Ik vind het opvallend dat ze heel grote selecties hebben. Allemaal posities zijn ook dubbel bezet", aldus Ten Hag. "Ik verwacht wel weer dat het een strijd tussen Ajax en PSV gaat worden, maar ik zie daar achter wel duidelijk dat ze hebben nagedacht. Ze formeren hele sterke en hele brede selecties. Daar verwacht ik het een en ander van."

Ten Hag ging verder: "Dat betekent ook dat je links en rechts punt kunt laten liggen. Dat hopen we zelf niet te zijn, maar als ik een streep zet is dat voor de hele Eredivisie goed. Uiteindelijk denk ik dat het weer uitdraait op een tweestrijd Ajax/PSV en misschien ook Feyenoord, dat is even afwachten hoe zij er uit gaan zien. Maar zoals ik het nu zie is ieder punt en iedere goal belangrijk. Zo moeten we het aan gaan. Het zal heel dicht bij elkaar gaan liggen."




Tags

hag tweestrijd uitdraait eredivisie feyenoord formeren oogt pittig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Ik heb een voorgevoel dat PSV vanavond bij Twente de volgende zeperd te verwerken krijgt. Niet omdat ik Twente zo hoog inschat, maar omdat het gemodder en gemopper bij PSV dusdanig groot is, dat het bij een kleine tegenslag zomaar groot en negatief kan worden.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Let's hope so, maar ik denk dat ze "gewoon" weer met hangen en wurgen de drie punten binnen weten te slepen.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal