Transparent
Inloggen
Sluiten

'Genoa toont belangstelling voor Lasse Schöne'

31 juli 2019 10:39 - Twitter Nicolò Schira
Foto: Pro Shots

"Genoa toont belangstelling voor Lasse Schöne"; image source: Pro Shots

De Italiaanse journalist Nicolò Schira meldt dat Genoa belangstelling heeft voor Lasse Schöne. De Deen zou het middenveld moeten versterken van de nummer 17 van Italië van afgelopen seizoen. Genoa speelt ook komend seizoen in de Serie A omdat het een beter onderling resultaat had dan nummer 18 Empoli. Schöne heeft nog een contract voor een jaar in Amsterdam. Of hij en Ajax openstaan voor een transfer is onduidelijk. Indien hij in Amsterdam blijft zal hij alweer zijn achtste seizoen ingaan in het shirt van Ajax.


Tags

genoa schone empoli openstaan schira

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Schöne is al jaren belangrijk voor de club en zie ik liever behouden worden. Alleen zal hij niet altijd in de basis staan en dat weet hij zelf ook wel. Dat is nog altijd beter dan spelen bij de nummer 17 van Italië.

Mocht hij toch interesse hebben in een nieuw avontuur, hoop ik dat Ajax niet moeilijk doet en hem een transfer gunt.
+5/-1

5 maanden geleden
Schone lijkt me zo ontzettend belangrijk, binnen en buiten het veld. Inmiddels ook wel een beetje een ‘cultuurbewaker’ met 8 jaar contract. Hij klaagt ook nooit. Gewoon behouden en een contract geven a la Tadic met de start van een trainerscarrière over 2 jaar.
+5/-0

5 maanden geleden (gewijzigd)
Lasse moet behouden worden voor de club. Voorbeeld prof voor de jeugd, klaagt nooit en is gewoon in en buiten het veld belangrijk. Contract geven zodat hij behouden blijft voor Ajax. Mocht Schone weg willen, dan niet moeilijk doen en hem laten gaan, inclusief mega afscheid. Persoonlijk denk ik dat die blijft.
+7/-0

5 maanden geleden (gewijzigd)
Dat berichtje kan naar het rijk der fabelen, Lasse zal nooit meer de volle 90 minuten gas kunnen geven. Lekker in Amsterdam blijven. Natuurlijk wordt het bericht weer eens niet goed gelezen, maar ik zal het jullie niet kwalijk nemen.
+1/-1

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Ik heb je berichtje heel goed gelezen, maar ik kom er niet helemaal uit wat je nou zegt....
Lasse moet lekker in Amsterdam blijven omdat hij niet de volle 90 minuten gas kan geven?? Dat is wat je zegt toch?

Ik lees in de overige reacties bij dit bericht een heleboel goede redenen waarom Lasse bij Ajax moet blijven, maar de 90 minuten niet vol kunnen maken lijkt mij toch echt een hele slechte reden om hem hier te houden. Neem het mij niet kwalijk als ik je verkeerd begrepen heb. (oh, dat had je al gezegd)
+1/-0

 
5 maanden geleden
Lasse is net als Litmaten in zijn laatste jaren, goed maar niet voor 90 minuten. De reden dat Genua belangstelling voor hem heeft is misschien anders dan ik denk.
+1/-0

5 maanden geleden
Lasse moet absoluut blijven en AJAX moet hem na zoveel mooie jaren waarin hij zeer waardevol was en in mijn ogen nog steeds is een nieuw contract aanbieden net zoals Dusan en hem bij de jeugd gaan betrekken als trainer.
+3/-0

5 maanden geleden
Ik denk dat Lasse achter de schermen echt wel betere aanbieden heeft liggen.
Voor je het weet speel je over een jaartje in de serie B, dat risico moet je niet eens willen lopen.
Lekker samen met Huntelaar voor een riant salaris als betrouwbare backup blijven fungeren.
Belangrijk zijn op de training, in de groep en waarschijnlijk ook nog genoeg minuten kunnen maken in het eerste.
Over 2 jaar lekker met Klaas op de Toekomst aan de slag.
+3/-0

5 maanden geleden
Lasse gaat niet, hij speelt nu ch. L. Buiten t feit ,dat genua een doorsnee club is. Ik kan het me niet voorstellen dat hij Ajax verlaat!!!
+2/-0

 
5 maanden geleden
Lasse is op leeftijd en voor hem kan het ook leuk zijn om eens in de Serie A gespeeld te hebben, alhoewel ik niet denk dat hij CL-voetbal zal willen inruilen voor degradatievoetbal.
+2/-0

5 maanden geleden
Lasse wíl helemaal niet weg. Hij is een échte Ajacied en wil gewoon zijn profcarrière afsluiten in Amsterdam. Wat mij betreft geeft Overmars hem een soort van Tadic-contract. Lekker na afloop als (jeugd)trainer blijven.
+2/-0

5 maanden geleden
Geloof niet dat Lasse de man is om Ajax te gaan verlaten. Zijn kids zitten hier op school in een leeftijd dat je ze er niet zo snel weg haalt. En met alle respect, Genua, randje degradatie, geen Europees voetbal, nee... Ik dank niet dat Lasse daar Ajax voor gaat inruilen!
+2/-0

5 maanden geleden (gewijzigd)
Mooi om al jullie berichten te lezen. Lasse, is een echte clubman geworden. En Cultuurbewakers zijn zo belangrijk en brengen balans en succes. Deze man is erg geliefd bij de club, spelers en fans. Deze man verdient pas een afscheid ( In context met De ligt) Wauw. Wat een kanjer. Wat een vechter. Meeste wedstrijden van alle buitenlanders. Speelt soms in de grote games fantastisch! Grote games halen het beste bij hem naar boven. Lasse gaat echt niet weg naar Genua. Al gun ik hem alles. Alleen als echt iets heel speciaals zou komen, zou ik het nog kunnen geloven en begrijpen. Maar Lasse, zie ik een Tadic, Swart, Danny Blind move maken. Tot het einde bij ons spelen, zoals sommige grote clubvoetballers. Lasse nergens zal je zo gewaardeerd meer worden als bij ons. Beter maakt Ten Hag in ieder geval nog gebruik van je. Je verdient om in pole position te beginnen, dat betekend in de basis til PROVEN OTHERWISE. Na al die jaren terugvechten. Nu een Dubbel en Halve finale CL gehaald. Eerder titels, EL finale. Tientallen wonderschone goals. Een trap die steeds beter wordt. Vrije trap specialist van Beckham en Hooijdonk level. Onze Pirlo. Beginnen dit seizoen met Schone in de basis met Donny van de Beek en ?
Lasse verdient het. Ajax legende.
+2/-2

5 maanden geleden (gewijzigd)
Ieder jaar hoor ik weer kuddes mensen roepen dat hij niet meer mee kan, dat hij vergane glorie is, maar ieder jaar toont hij zijn waarde. Soms heb je ook mensen nodig die met hun ervaring en staat van dienst jongeren kunnen inspireren. En dat hij dan met wat speelminuten wereldgoals maakt als tegen Madrid, dat is geweldig meegenomen. Nooit meer laten gaan, die gast.
+2/-0

5 maanden geleden (gewijzigd)
Blijft een mooi verhaal. Ooit transfervrij gehaald voor in de breedte, maar is uiteindelijk één van de beste aankopen van dit decennium geworden. Wie had gedacht dat deze man zo belangrijk zou worden? Zelfs nu in de herfst van z'n voetbalcarrière is hij nog steeds ontzettend belangrijk. Ik zie Lasse niet zo snel vertrekken, maar mocht hij zin hebben in een nieuw avontuur moet Ajax niet moeilijk gaan doen. Mag wat mij betreft anders ook wel een Tadic-contract krijgen.
+1/-0

5 maanden geleden
Blijft een klasbak die Schone. Maar al die verhalen over cultuurbewakers, clubliefde, etc. Allemaal leuk, maar dit is entertainment, waarmee de hoofdpersonen tot hun 35e fatsoenlijk geld kunnen verdienen. Dus als hij bij Genoa of een andere club in de laatste 2-3 jaar van zijn carrière nog een paar miljoen per jaar kan pakken, waarom niet? Zou hier iemand zijn die dat niet zou doen? Of blijft iedereen trouw aan zijn baas als ze een paar deuren verder 2x zoveel kunnen verdienen?
+2/-1

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Cosmos, ik snap je wel. En het gaat natuurlijk niet altijd alleen om geld, als een stratenmaker in ons midden hetzelfde werk kan doen tegen hetzelfde salaris maar dan in Valencia onder de zon en gratis sinaasappelen kan plukken uit de bomen, dan doet hij het ook.

En ook ik zie Lasse niet graag vertrekken. Dat heeft niet eens zo met zijn kwaliteiten te maken, maar meer met zijn persoon. Die gast is echt door ons, en de technische staf, ontelbaar keer verguisd. Elk seizoen weer begon hij op het tweede plan.

Maar hij klaagde nooit.
Emn eigenlijk om die reden verdient hij in mijn ogen wel een mooie afsluiting in een prachtige havenstad van Italie. Genua is een parel om in te wonen. Prachtige historie. Als hij dat wil. Lekker in de zon, niet heel toeristisch en genieten met zn gezin. Vaak mooi weer, prachtige omgving en een bijzonder passievol publiek. En als hij dat wil verdient hij in mijn ogen een minutenlange staande ovatie van de supporters.

Maar bovenal vind ik dat het zijn beslissing moet kunnen zijn, hoe pijnlijk ook voor ons misschien.
+3/-0

 
5 maanden geleden
Ik wordt zo moe van dat geld argument steeds. Neem het niet persoonlijk Cosmos. Maar moet het even kwijt. Alsof die spelers niet al genoeg verdienen! Wat voetballers vandaag verdienen in context met de burgers of mensen die echt verantwoordelijkheid dragen in de samenleving is het schever dan ooit! Waar of niet? Altijd maar weer geld en nog eens geld. Walgelijk. Schone heeft zoveel al verdiend, dat zullen wij nooit meer bereiken. Hij zit op een miljoen per jaar sowieso en nog allemaal extra verdiensten. Misschien heeft hij al een vermogen van 4 miljoen euro en dan ook nog eens al zijn eigendommen, investeringen, auto's, huizen, boten weet ik veel wat. Superrijk vergeleken bij de 800 miljoen mensen die niks te eten hebben in de wereld. Blind verdiende bij United 100.000 euro per week. Het salaris van een premier van een land. Spelers hebben al zat geld. Tijd voor een ander geluid steeds. Nieuwe cultuur. Het gaat niet allemaal om geld en daarom is Schone juist bij Ajax nog steeds. En Hakim hopelijk straks ook nog.
+1/-0

5 maanden geleden
Lasse houdt teveel van Ajax, die gaat echt niet naar een degradatie kandidaat in de serie A
+2/-0

5 maanden geleden
Weet niet wat jullie allemaal kletsen, maar Lasse staat na 10 wedstrijden gewoon weer in de basis.
+2/-0

 
5 maanden geleden
Echt heh. ZO LASSE. Pirlo uit Denemarken. Met misschien wel de beste vrije trap, doeltreffendste van de wereld met Messi. Lasse heeft ook diverse stijlen. Hard, effect, hard met effect, zwabber. Hopelijk weer CL en Lasse die een bal er gewoon in schiet tegen Juventus in de 89e minuut! Weer opnieuw Juve verslaan en revanche nemen op Tottenham!
+1/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

balverlies behoorlijke blind bommel brasil chelsea dest emmen fier fijntjes film hag handelingssnelheid koen lille luigitentorioabc nahoj nederland nous opbouwen promes renemar rhijn roytje schuurs tete treuzelt veltman verbazingwekkend ziyech