Transparent
Inloggen
Sluiten

'Olympique Lyonnais wil Hakim Ziyech naar Frankrijk halen'

28 juli 2019 19:52 - FootSur7
Foto: Pro Shots

"Olympique Lyonnais wil Hakim Ziyech naar Frankrijk halen"; image source: Pro Shots

Volgens het Franse FootSur7 hoopt Olympique Lyonnais op de komst van Hakim Ziyech. De spelmaker van Ajax moet Nabil Fékir gaan opvolgen, die werd verkocht aan Real Betis. Diverse bronnen rondom de Franse club zouden dit bevestigd hebben. Het medium geeft daarbij direct aan dat het voor Lyon lastig zal worden om Ziyech vast te leggen getuige zijn interview met Fox Sports zaterdagavond.

Een jaar geleden werd Ziyech ook al gelinkt aan een transfer naar Lyon, maar die interesse werd nooit concreet omdat Fekir niet vertrok. Nu de Fransman alsnog verkocht is, wil Lyon Ziyech alsnog binnen halen. Indien de international van Marokko de overstap zou maken naar de nummer drie van de Franse competitie van afgelopen seizoen zal hij weer samen komen te spelen met Kenny Tete. De rechtsback vertrok twee jaar geleden bij Ajax om bij Lyon aan de slag te kunnen gaan.

Meer op FootSur7
Tags

ziyech lyon lyonnais fekir frankrijk betis footsur fox fransman kenny marokko nabil tete

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Neeeeeeeeeeeeeee, blijf nou gewoon bij ons Hakim
+2/-1

3 jaar geleden
Zolang we deze jongen laten merken dat hij gewaardeerd wordt, blijft hij.
+1/-1

3 jaar geleden
Ik zeg: Financieel zit bij Hakim qua contract volgens mij wel alles wel goed. En mits als Hakim er voor open staat uiteraard, maak hem dan gewoon vice aanvoerder!

Waarom?

Hakim verzuimd nooit, is geïrriteerd als hij er naast staat of gewisseld wordt, wil dus altijd schitteren en durft op het veld heel brutaal ook wel de strijd aan te gaan.

Kortom: Hakim is al belangrijk. Maak hem al dan niet op zijn voorwaarden, nog belangrijker!

Dit, zodat er in ieder geval vanuit de club alles aan gedaan is om hem te laten blijven.

:-)
+1/-1

3 jaar geleden
Dan was Sevilla nog beter. Pas als de Bayern Münchens van deze wereld aankloppen knijp ik hem.
+2/-1

3 jaar geleden
Dit lijkt mij totaal geen club voor Hakim,ik denk dat hij echt niet zoveel meer zou gaan verdienen als bij Ajax.
Ook sportief gezien is het geen vooruitgang en leuk lijkt mij het ook niet,te veel franzosen bij elkaar.
Nee Hakim zit nu lekker in zijn vel, straalt als meer dan ooit, de chemie bij Ajax is net zo goed als verleden jaar, misschien nog wel beter, ik zie ze ook nog wel prijzen pakken.
+2/-1

3 jaar geleden
Sportief zeker geen verbetering. Het is niet een topclub die op Hakim's lijstje staat. Hij wil gewoon een top team, dit is het echt niet en ik denk niet dat hij voor het geld gaat.
+2/-0

3 jaar geleden
Lekker bij Ajax blijven
Ze hebben nu genoeg van ons gejat
willen we het zelfde niveau als vorig seisoen zul je wel toppers moeten hebben
+2/-0

 
3 jaar geleden
Mijn top 6 beste teams van de wereld aller tijden is gebaseerd op o.a. de lijst winnaars aller tijden van de EC1. Maar natuurlijk spelen ook alle andere prijzen mee die clubs gewonnen hebben, uitstraling, shirt, filosofie, stadion, originaliteit, jeugdopleiding, legendarisch spelers die er gespeeld hebben, welke 'amazing' teams de club heeft gehad zoals 1972,1995, 2019, recente prestaties etc. Eigenlijk zijn we denk als we alles bij elkaar nemen, wel all time top3 beste, mooiste, speciaalste club allertijden.
Effin, maar misschien ook een beetje gekleurd.


Club Winnaar Tweede plaats Winnaar in: Tweede plaats in:

Real Madrid 13 3 -----
AC Milan 7 4 -----
Liverpool 6 3 ------
FC Barcelona 5 3 -----
Bayern München* 5 5 ------
Ajax* 4 2 ---------
Internazionale 3 2 ----------
Manchester United* 3 2 -------
Juventus* 2 7 --------

* hebben alle 3 de competities gewonnen europees.

Bron:https://nl.wikipedia.org/wiki/UEFA_Champions_League#Winnaars_aller_tijdenlink
+1/-3

3 jaar geleden
Lyon is eerder dalen dan stijgen. Vraag maar aan Tadic of aan mij ; )
Je verlaat Ajax alleen voor de top 6 beste clubs van de wereld aller tijden waar wij toe behoren. In principe ( statistisch zijn dat dat:
Real Madrid.
AC Milan. ...
Bayern München. ...
Liverpool. ...
FC Barcelona. ...
Ajax. ...
(nou voorruit misschien United nog of Juventus)
En vorig jaar zaten we zelfs bij de beste 4. En meeste Europese punten en mooiste voetbal. Dus alleen de absolute top! Anders gewoon blijven Hakim!
Nog 1 fantastisch jaar Hakim en geloof me je zal oogsten! Geen zorgen jongen, je wordt steeds beter!
+2/-2

3 jaar geleden
De kans is natuurlijk nog steeds aanwezig dat hij gaat. Zou echt een heel erg pijnlijk ding zijn dan, want dan missen we heel veel dreiging en beweging. Ik blijf erbij dat we nog sterker hadden moeten inkopen. Om een Frenkie of de Ligt ter vervangen moet je m.i. p.p. 3 vervangers halen, want de kans is te groot dat het grootste deel niet als zodanig presteert. Dan lever je dus altijd kwaliteit in, plus je weet dat sommigen er ook minimaal een jaar over doen om hier te aclimatiseren.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Wauw, mensen zitten gewoon mijn posts negatief te beoordelen op deze post over Hakim...waarom? Wat heb ik gezegd wat niet waar is?
+1/-1

 
3 jaar geleden
Nee hoor Don Vito. Wat je zegt snijdt hout...(wat een raar gezegde trouwens) zoals zo vaak.
Uitspraken van Hakim uit het verleden dat ie alleen naar de absolute top wil geven mij hoop.Wie wil er uiteindelijk Ajax nou inruilen voor een 3e rangs clubje uit Frankrijk? Denk ook dat Hakim zich daar sociaal niet lekker zal voelen. Marrokanen en Algerijnen worden daar zwaar gediscrimineerd, en de sfeer is dan ook niet OK. Dus Hakim, asjeblieft tuin er niet in en blijf gewoon lekker in Mokum en wordt de belangrijkste speler van Ajax 1.
+1/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.407 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alvarez bassey bergwijn blind brobbey conceicao delcampo elsimao emmen eredivisie eringa feyenoord hag heitinga jcdebest johnny jong kaplan kiki nederland pier positioneel rulli rvc sanchez sar schreuder sjakie tadic wijndal