Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] sc Heereveen bevestigt komst Sven Botman

27 juli 2019 13:04 - sc Heerenveen
Foto: Pro Shots

[Update] sc Heereveen bevestigt komst Sven Botman; image source: Pro Shots

Sven Botman vertrekt op huurbasis naar sc Heerenveen. Dat meldt onder meer het Algemeen Dagblad. De verdediger van Jong Ajax zal voor een jaar richting Friesland vertrekken. Afgelopen seizoen speelde Botman 28 wedstrijden voor Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie. Hij heeft nog een contract tot 2022 in Amsterdam. Botman kwam deze voorbereiding meerdere keren in actie voor het eerste elftal van Ajax.

Update 13:04: Via de officiële website heeft sc Heerenveen de komst van Sven Botman bevestigd. De verdediger wordt voor een jaar gehuurd van Ajax. Botman heeft zich afgelopen vrijdag al aangesloten bij de selectie van de Friezen voor een trip naar Engeland.

Meer op sc Heerenveen


Tags

botman heerenveen heereveen jong engeland friesland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
Goede zaak. Minuten maken en ervaring op doen.
+1/-0

12 maanden geleden
Heb hem nooit zien spelen, althans nooit op hem gelet, maar hij is 19 (google) en als hij minuten kan maken bij een Eredivisieclub kan het alleen maar goed zijn voor zo'n jongen. Hij is trouwens 1.93 en linksbenig. Lijkt me geen overbodige informatie.
+1/-0

12 maanden geleden
Matige verdediger die meer dan waarschijnlijk geen toekomst heeft bij Ajax. Ajax staat er bepaald niet om bekend dat men goede verdedigers op kan leiden, m.u.v. De Ligt dan, maar dat kan je als een incident beschouwen. Het is natuurlijk geen toeval dat Ajax zijn verdedigers nu met name zoekt in de Zuid
Amerikaanse contreien. Dat legt de club bepaald geen windeieren, zie Davinson en Taglifico. En moeten we nog even afwachten hoe Alvarez en Martinez (klein maar heel goed) zich gaan ontwikkelen. Want met spelers als Veltman, v/d Wiel, van Rhijn, Denswil e.a. heeft Ajax, zeker op Europees nivo, de plank jarenlang volledig misgeslagen!
+1/-0


Ajax E-zine

Meer dan 36.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

basale blanke dorp eeg fier grondwet illegaal illegalen koen levensbehoeften luigitentorioabc marxisme moslims nederland nietrechtsnietlinks onderdak ongedocumenteerden opvang overheid potter procedure rechtsbijstand regeringsbeleid renemar toegang uitzetten verdrag voedsel vreemdelingen zorg