Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] sc Heereveen bevestigt komst Sven Botman

27 juli 2019 13:04 - sc Heerenveen
Foto: Pro Shots

[Update] sc Heereveen bevestigt komst Sven Botman; image source: Pro Shots

Sven Botman vertrekt op huurbasis naar sc Heerenveen. Dat meldt onder meer het Algemeen Dagblad. De verdediger van Jong Ajax zal voor een jaar richting Friesland vertrekken. Afgelopen seizoen speelde Botman 28 wedstrijden voor Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie. Hij heeft nog een contract tot 2022 in Amsterdam. Botman kwam deze voorbereiding meerdere keren in actie voor het eerste elftal van Ajax.

Update 13:04: Via de officiële website heeft sc Heerenveen de komst van Sven Botman bevestigd. De verdediger wordt voor een jaar gehuurd van Ajax. Botman heeft zich afgelopen vrijdag al aangesloten bij de selectie van de Friezen voor een trip naar Engeland.

Meer op sc Heerenveen




Tags

botman heerenveen heereveen jong engeland friesland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Goede zaak. Minuten maken en ervaring op doen.
+1/-0

4 jaar geleden
Heb hem nooit zien spelen, althans nooit op hem gelet, maar hij is 19 (google) en als hij minuten kan maken bij een Eredivisieclub kan het alleen maar goed zijn voor zo'n jongen. Hij is trouwens 1.93 en linksbenig. Lijkt me geen overbodige informatie.
+1/-0

4 jaar geleden
Matige verdediger die meer dan waarschijnlijk geen toekomst heeft bij Ajax. Ajax staat er bepaald niet om bekend dat men goede verdedigers op kan leiden, m.u.v. De Ligt dan, maar dat kan je als een incident beschouwen. Het is natuurlijk geen toeval dat Ajax zijn verdedigers nu met name zoekt in de Zuid
Amerikaanse contreien. Dat legt de club bepaald geen windeieren, zie Davinson en Taglifico. En moeten we nog even afwachten hoe Alvarez en Martinez (klein maar heel goed) zich gaan ontwikkelen. Want met spelers als Veltman, v/d Wiel, van Rhijn, Denswil e.a. heeft Ajax, zeker op Europees nivo, de plank jarenlang volledig misgeslagen!
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos