Transparent
Inloggen
Sluiten

Forse geldboete voor Ajax vanwege vuurwerk

26 juli 2019 18:32 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Forse geldboete voor Ajax vanwege vuurwerk; image source: Pro Shots

Ajax is door de KNVB fors gestraft vanwege het afsteken van vuurwerk door supporters van Ajax. Dat heeft de club via de officiële website bekend gemaakt. Ajax moet in totaal een boete betalen van € 25.000 euro, omdat er zowel in de TOTO KNVB Bekerfinale tegen Willem II als in de kampioenswedstrijd tegen De Graafschap vuurwerk werd afgestoken.

Bovendien heeft Ajax een voorwaardelijke straf ontvangen van een uitwedstrijd zonder publiek met een looptijd van twee jaar. Indien in die periode nogmaals vuurwerk wordt afgestoken, zal Ajax in de eerstvolgende uitwedstrijd geen supporters mee mogen nemen.

Meer op Ajax.nl




Tags

vuurwerk knvb bekerfinale graafschap kampioenswedstrijd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Foei foei vuurwerk. Stel je voor dat er sfeer gemaakt word.Denk dat er meer slachtoffers zijn gevallen door dat achterlijke kunstgras overal dan supporters door vuurwerk.
+2/-1

4 jaar geleden
Dit gaat sowieso weer gebeuren in twee jaar dus ik zou die wedstrijd zonder publiek vast claimen en inzetten bij een pot waar toch niemand heen wil.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Steek wat sterretjes aan tijdens de wedstrijd in Heerenveen, want de eerstvolgende uitwedstrijd dan is tegen Feyenoord en zijn we gelijk van de voorwaardelijke straf af. Ben overigens geen fan van vuurwerk, maar het lijkt me sterk dat de fans zich 2 jaar koest houden.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos