Transparent
Inloggen
Sluiten

Edson Álvarez: 'Ik ben blij met en trots op mijn transfer naar Ajax'

22 juli 2019 00:40 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Edson Álvarez: "Ik ben blij met en trots op mijn transfer naar Ajax"; image source: Pro Shots

In gesprek met De Telegraaf geeft Edson Álvarez aan uit te kijken naar zijn droomtransfer naar Ajax. "Ik ben blij met en trots op mijn transfer naar Ajax", aldus Álvarez. "Ik weet dat de scouts me goed kennen en veelvuldig in Mexico zijn geweest om me te bekijken. En op mijn beurt volgde ik Ajax door alle wedstrijden te kijken als dat mogelijk was. Ik kon alleen maar hopen dat ze voor me zouden terugkomen. En gelukkig gebeurde dat."

Ondanks interesse vanuit Engeland was de keuze voor Ajax niet moeilijk. "Ik heb er geen seconde over nagedacht om naar een andere club dan Ajax te gaan. De stijl van Ajax spreekt me aan. Het is een geweldig team met veel talent", zo geeft hij aan. "Ze hebben met hun successen in de Champions League niet alleen indruk gemaakt in Europa, maar zeker ook in Mexico. Om deel te mogen uitmaken van deze club en dit team is een grote eer én een fantastische stap in mijn carrière."

Álvarez zal in Amsterdam Matthijs de Ligt moeten vervangen. "Voor een 19-jarige speler is hij exceptioneel goed. Ik kan genieten van zijn mentaliteit en kracht. Matthijs is zo’n jonge speler, maar toch volwassen en dominant. Daar kan ik alleen maar heel veel respect voor hebben", zegt hij daarover. "Maar het heeft geen zin om spelers met elkaar te vergelijken. Ik ken mijn kracht en kwaliteiten en ga er alles aan doen om ook belangrijk te worden voor Ajax."


Discussieer mee op de forums


Tags

alvarez mexico dominant droomtransfer eer engeland stijl telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Deze kerel lijkt me ook een goede kop te hebben. Ik ben benieuwd wat hij brengt.
+4/-0

5 maanden geleden
Edson Alvarez is blij dat hij bij Ajax mag spelen en heeft dat van het begin al laten blijken. Eigenlijk is dat een beetje krom, want nu is het nog maar afwachten of hij gelijk kan spelen. De waarheid van deze uitspraak ligt in het midden.
+1/-0

Laatste nieuws




Tagcloud

balverlies behoorlijke blind bommel brasil chelsea dest emmen fier fijntjes film hag handelingssnelheid koen lille luigitentorioabc nahoj nederland nous opbouwen promes renemar rhijn roytje schuurs tete treuzelt veltman verbazingwekkend ziyech