Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax: Alvarez tekent voor 5 jaar

19 juli 2019 20:26 - Ajax
Foto: Pro Shots

<b>Ajax: Alvarez tekent voor 5 jaar</b>; image source: Pro Shots

Ajax meldt vanavond dat het overeenstemming heeft bereikt met Club América, de club van Edson Alvarez, over diens transfer naar Amsterdam. De medische keuring moet nog plaatsvinden en de club spreekt nog over "de vervulling van een aantal overige voorwaarden", maar blijkbaar is Ajax zeker genoeg om de transfer al te melden. De verdediger die rechtsachter, in het centrum of zelfs op het middenveld kan spelen, zal als alles goed gaat een contract tekenen voor 5 seizoenen.

Meer op Ajax




Tags

alvarez keuring rechtsachter vervulling

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Welkom!! Eindelijk gelukt. Nu Hakiem en Donny een verbeterd contract geven en Marc kan op vakantie!!
+6/-0

Lekker hoor.
De basis zal kwalitatief zeker iets minder zijn dan vorig jaar met het vertrek van Frenkie en Mathijs.
In de breedte zijn we zeker sterker geworden.
+4/-0

 
4 jaar geleden
We gaan Frenkie en Matthijs enorm missen. Die twee waren samen toch wel met afstand de belangrijkste spelers, en dat gaat we in Europa straks zeker merken. Het elftal wat er nu staat is mooi en sterk en moet je gewoon kampioen mee worden, maar zonder Frenkie en Matthijs is het toch anders. Europa moeten we dit jaar niet al te veel van verwachten denk ik. Tenminste niet nog een keer de halve finale van de CL.
+2/-1

 
4 jaar geleden
De Ligt was vele malen belangrijker. Frenkie is natuurlijk ook een topper maar gaat mij te ver om hem te vergelijken et de grote des aarde.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Kwaliteit vertrekt maar kwaliteit komt erbij. Alvarez is zeker even goed als Matthijs. Frenkie is Frenkie, dus je moet anders spelen, maar ik heb er vertrouwen in.
+2/-0

4 jaar geleden
Hoppa! Goed bezig! Wel jammer voor Schuurs, want die is ook goed bezig... Maar Blind kan ook op het middenveld uit de voeten, dus ook Schuurs zal genoeg speeltijd krijgen...
+2/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Jammer voor Schuurs? Ik denk dat die jongen wel eens een heel mooi seizoen kan gaan doormaken. Alvarez kan ook op het middenveld. Hij speelde volgens mij ook op 6 in de Gold Cup. Verder kan hij op rechtsback. Genoeg opties in ieder geval. De media zegt dat Alvarez de opvolger van de Ligt is, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Ik denk dat ik Alvarez zelfs misschien nog wel liever op 6 zie. Ik heb meer vertrouwen in Schuurs dan in Eiting. En Schöne begint ook steeds ouder te worden nu.
+3/-1

 
4 jaar geleden
Juist. Een dubbele 6 is het dan. Alvarez en Marin.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Het zou mij inderdaad niets verbazen als Blind op het middenveld terecht komt met Hakim en Marin. Een supermiddenveld. Schone langzaam in de Huntelaar rol. Achterin links en rechts hetzelfde en in het centrum nu Alvarez met ............Schuurs ? Pieri ? Martinez? Veltman ?
+2/-1

4 jaar geleden
Mooie zaak dit. Ik hoop dat er niemand weg gaat nu. Toch een aderlating als een er 1 van de basisspelers weg gaat
+2/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Mazraoui - Schuurs - Blind - Tagliafico
Alvarez - Marin

Dest/Veltman - Alvarez - Blind - Tagliafico
Mazraoui - Marin

Mazraoui - Alvarez - Martinez - Tagliafico
Schone - Blind

Alvarez - Schuurs - Blind - Tagliafico
Mazraoui - Marin

Genoeg opties voor Ten Hag.
+4/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Bienvenido bij de mooiste club van europa en omstreken!!
+2/-1

4 jaar geleden
Hier word ik nou heel blij van op de vroege morgen.Marc is weer goed bezig, en dit is ook een signaal naar o.a. Hakim e n Donny dat er weer mooie dingen staan te gebeuren en je kwalitatief echt niet zo veel minder bent dan afgelopen seizoen.
Misschien is het elftal als geheel zelfs sterker.Heb zin in het nieuwe seizoen.
+2/-0

4 jaar geleden
Het vastleggen van Alvarez betekent dat er nog spelers gaan vertrekken, wie dat zijn gaan wij zien net voor het sluiten van de transfer periode, door de clubs die uit zijn op koopjes. Dus is Marc goed bezig.
+2/-1


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal