Transparent
Inloggen
Sluiten

Kristensen naar RB Salzburg

19 juli 2019 13:49 - Red Bull Salzburg
Foto: Pro Shots

<b>Kristensen naar RB Salzburg</b>; image source: Pro Shots

De berichten van eerder vandaag dat Red Bull Salzburg een oogje had op Ajax-verdediger Rasmus Kristensen blijken correct. Zojuist meldt de Oostenrijkse club dat de transfer al in kannen en kruiken is. De Deen tekent een contract voor vijf seizoenen en krijgt blijkbaar rugnummer 43. Een transfersom wordt niet genoemd, maar bedraagt volgens de Telegraaf ruim vijf miljoen. Anderhalf jaar geleden betaalde Ajax nog 5,4 miljoen.

"Ik ben heel blij en kijk uit naar deze nieuwe uitdaging. Sinds ik heb gehoord van de mogelijkheid om naar Salzburg te komen, ben ik vol energie. Nu wil ik aan de slag. De belangrijkste reden waarom ik voor deze transfer heb gekozen, is de spelfilosofie en de kans voor jonge spelers als ikzelf om zich te ontwikkelen", vertelt Kristensen zelf op de site van Salzburg.

Wie Rasmus Kristensen in zijn of haar Favoriete Opstelling had staan, vindt daar nu een gat. Pas je opstelling snel aan en adviseer Ten Hag voor het nieuwe seizoen.

Meer op Red Bull Salzburg


Tags

kristensen salzburg rasmus hag kannen kruiken oogje spelfilosofie telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Overmars had amper tijd om een strik te maken
+2/-1

8 maanden geleden
RB Salzburg lijkt me een prima club waar hij kan laten zien waarom Ajax het in hem zag zitten. Hopelijk is er een terugkoopoptie of doorverkooppercentage bedongen, want je weet het maar nooit.
+1/-1

8 maanden geleden (gewijzigd)
Wie Rasmus Kristensen in zijn of haar Favoriete Opstelling had staan, vindt daar nu een gat. Pas je opstelling snel aan en adviseer Ten Hag voor het nieuwe seizoen.

Dat zal wel meevallen qua impact denk ik. Die mensen hadden waarschijnlijk ook Lamprou erin staan, dus die hebben meerdere gaten.

@aan beheer, mag Mitchel Bakker dan ook worden verwijderd uit de ideale opstelling ;).Evenals Daley Sinkgraven.

En graag Martinez, Pierie en dergelijke toevoegen. Als je dan toch bijwerkt, dan graag alles.
+5/-0

8 maanden geleden
Ik denk dat het verstandig is om hem te verkopen. Prima kerel maar ik denk niet dat hij dit seizoen basisspeler had geworden. Als je nu nog meer dan 5 miljoen kunt krijgen dan is dat gewoon goed. Rasmus, veel succes!
+2/-0

8 maanden geleden
Gun hem het beste, paste niet erg bij Ajax. Vond het jammer dat Wöber verkocht werd en Kristensen bleef. Worden hier niet slechter van m.i.
+1/-0

8 maanden geleden
Een mooie transfer voor een voetballer die altijd de strijd aan wou gaan, maar door zijn tekortkoming daar nooit in slaagde. Salzburg kan zich geen buil vallen, dus voor beide is het een goede deal.
+1/-0

8 maanden geleden (gewijzigd)
Prima, deze jongen past niet echt bij Ajax. Wens hem veel succes bij Salzburg. Nu is wel de vraag wat er met Veltman gaat gebeuren. Volgens mij heeft West Ham nog altijd interesse en wil Joël ook graag. Zou best kunnen dat Dest de nieuwe rechtsback gaat worden, en dat Mazraoui op 6 komt. En gezien Schuurs het nu goed aan het doen is, kan Alvarez ook nog eventueel op rechtsback en/of op 6.
+1/-0

8 maanden geleden
Kristensen was totaal geen Ajaxspeler.
Mooi voor hem mooi voor Ajax om zelfs nog geld voor hem te mogen ontvangen.
+1/-0

8 maanden geleden
Goeie voetballer gedreven en mogelijk wel een toekomst, maar nu bij Ajax moet je er zijn, veel succes!
+1/-0

8 maanden geleden
Waardeloze aankoop geweest.
+1/-1

Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.127 fans gingen je al voor.Laatste nieuws
Tagcloud

aankunnen anti antony babel blind compenseren dal delcampo dest dwtk fier flamengo hag koen linkshalf luigitentorioabc marin martinez neres nivo nous onkunde onvermogen opbranden overmars promes rechtshalf tadic tandem tenen