Transparent
Inloggen
Sluiten

Wederom berichten dat Neres verlengt bij Ajax

19 juli 2019 13:21 - UOL
Foto: Pro Shots

Wederom berichten dat Neres verlengt bij Ajax; image source: Pro Shots

Het Braziliaanse UOL weet te melden dat David Neres waarschijnlijk zijn contract gaat verlengen bij Ajax. De Amsterdamse club zou een verbeterde aanbieding hebben gedaan aan de Braziliaan, die genegen is dat te accepteren. Ruim een week geleden waren er ook al zulke berichten uit buitenlandse media. In de tussentijd vertelde directeur spelerszaken Overmars dat een buitenlandse club een bod had gedaan en dit volgende week met de international te gaan bespreken.

Meer op UOL




Tags

neres braziliaan overmars spelerszaken tussentijd uol verbeterde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Tja, er staat 'waarschijnlijk' he..

Waarschijnlijk zal ik volgende niet de lotto winnen.
Ik wordt zo moe van dit soort geneuzel. Overigens ook erg stil rondom Alvares. 'Waarschijnlijk' gaat dat dus niet door. Pfffff...was het maar vast eind augustus.
+1/-0

4 jaar geleden
Dit gaat gewoon gebeuren. Het zou oliedom uitpakken voor beide partijen als ze een nu al afscheid van elkaar nemen. Nog een jaar doorontwikkelen, prijzen pakken en jezelf laten zien. Daarna ligt de hele wereld voor hem open.
+1/-0

4 jaar geleden
Waar rook is.. Nou, ik hoop dat waar is. Ook zou ik graag zien dat de club alles aan doet om V.d. Beek en ook Ziyech te behouden.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey derk elsimao gaal godts goedkopere handel hato henderson johanssen kiki kpmg kroes medic mislintat nahoj praag rensch rulli rvc sosa sutalo teze twente voorkennis wijs