Transparent
Inloggen
Sluiten

[video] Ajax meldt transfer De Ligt

18 juli 2019 10:19 - Ajax
Foto: Pro Shots

[video] Ajax meldt transfer De Ligt; image source: Pro Shots

Ajax meldt vanmorgen eindelijk het rondkomen van de transfer van Matthijs de Ligt naar Juventus. De overgang heeft wekenlang geduurd, tot frustratie bij onder andere Marc Overmars, maar het resultaat is daar want met € 75 miljoen ontvangen de Amsterdammers uiteindelijk een heel mooi bedrag. De talentvolle verdediger zal naar verwachting morgen officieel worden gepresenteerd in Turijn.

Ajax brengt een prachtige video met een Golden Bye for Golden Boy:



Leden van Ajax.supporters.nl die De Ligt in hun favoriete opstelling hadden staan, maar liefst 95,3% van alle inzenders, zullen een nieuwe verdediger moeten selecteren om zo Ten Hag te adviseren.

Meer op Ajax




Tags

bye geduurd hag inzenders juventus overmars turijn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
In 5 jaar word dit betaalt...vreemd dat dit niet vermeld word!
+1/-0

 
4 jaar geleden
Is dat zo?
Vreemd dan want eerst was het geen bonussen of gespreide betaling zonder water bij de wijn te doen vanuit Ajax kant.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Okay, ze zullen niet zomaar iets roepen.
Aan de ene kant dan een beetje bakzeil moeten halen aan de andere kant is er geld genoeg en met de huidige rente loop je nou niet echt iets mis.
+2/-0

 
4 jaar geleden
In 1x of in 5 jaar is voor Ajax echt niet zo relevant. Ten eerste is het door de banken afgedekt, en ten tweede maakt het
voor de balans niet uit. Het staat als vordering op de balans, gedekt door bankgaranties. Komt dus meteen bij EV. Alleen liquiditeit maakt het uit, maar Ajax heeft voldoende liquide middelen. Dus beter 75 in 5 keer dan 70 ineens.
+2/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Mooi bedrag. Zelf geen fan van Juventus, maar voor De Ligt een prima club om zich verder te ontwikkelen. Over 3-5 jaar kan hij alsnog een droomtransfer maken naar de PL of La Liga.
+2/-0

Ach de favoriete opstelling. Kom na 2 jaar nou eerst maar eens met dat forum. Werkelijk waar belachelijk, en nog steeds geen duidelijkheid of er nou sprake was van een hack voordat de site offline ging.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.284 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn bestuursraad blumenkraft boomen brobbey buitenom chico elsimao ewige feyenoord forbs gaaei gaaie godts hato henderson hlynsson kaplan kiki linksbuiten mannsverk shogun sosa sparta sutalo taylor villa wingback