Transparent
Inloggen
Sluiten

Overmars doet oproep aan FIFA en UEFA

17 juli 2019 14:05 - NOS
Foto: Pro Shots

Overmars doet oproep aan FIFA en UEFA; image source: Pro Shots

Via de NOS doet Ajax-directeur Marc Overmars vandaag een oproep aan de bestuurders van UEFA en FIFA om iets te doen aan de overvolle voetbalagenda. De directeur spelerszaken van Ajax snijdt precies die dingen aan die Ajax momenteel in de weg zitten. "Ik geloof dat de hoge bazen van de UEFA en FIFA het zelf ook continu roepen: kijk naar Ajax, die moeten weer eerst twee voorrondes spelen. Maar doe er dan alsjeblieft iets aan. Want nogmaals: wij spelen de belangrijkste wedstrijd en een paar internationals hebben nu nog vakantie", aldus Overmars.

Bij Ajax ontbreken momenteel nog Hakim Ziyech, Noussair Mazraoui, André Onana, Nicolás Tagliafico en David Neres, in verband met hun deelname aan de Africa Cup en Copa America. "Zelfs ik had geen trek meer om voetbal te kijken en die jongens moeten dan nog zo'n toernooi spelen", zegt Overmars daarover. Op 6, 7 of 8 augustus volgt echter alweer een belangrijke kwalificatiewedstrijd voor Ajax voor de Champions League.

Meer op NOS




Tags

overmars fifa uefa africa mazraoui neres nos onana overvolle snijdt spelerszaken tagliafico voetbalagenda ziyech

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Heeft gelijk. We zijn geen City met 85 selectie spelers. De waanzin regeert binnen het voetbal. Geld is de drijfveer. Clubs met tientallen miljoenen schuld mogen blijven koprn en CL blijven spelen. Clubs als Ajax, Dortmund, Bayern, PSV, Lyon, Lile, Anderlecht,Club Brugge, Schalke, Leverkussen, Celtic, Rangers, Sevilla, Valencia en nog meer clubs van dit kaliber moeten gewoon een eigen bond op richten. Net als bij het Darten 2 bonden. Laat die corrupte Uefa het maar lekker uitzoeken. Kunnen ze direct de EL opdoeken en mag de Aziatische wereld lekker Real vs City kijken om 13.00. Uur Europese tijd..
+2/-2

 
4 jaar geleden
Ben het vaak niet eens met el nico maar dit keer roerend eens. Wat denk je wat er gebeurd als de hele semi top van Europa de uefa de rug toekeert? Ik heb het hier ook al menigmaal verkondigd, een eigen bond, en laat ze maar lekker de scheit krijgen met hun koninklijke paradepaardje uit Madrid en hun poenmachines uit Engeland. Weet zeker dat het heel gauw over is met die corrupte bende uit de Swiss.Ik ben voor!! Wie nog meer?
+2/-0

Ro Van O (geschorst)
4 jaar geleden
Dat weet je toch als je al die buitenlandse toppers koopt? Wil je met de grote jongens mee doen of niet? Niet zeuren dan. Kan me overigens niet voorstellen dat FIFA en UEFA zich iets van Overmars' (who's that?) oproep aantrekken.
+1/-4

 
4 jaar geleden
Het zal je vast verbazen, maar in de voetbalwereld weet iedereen wie Overmars is.
+1/-0

reactie verwijderd


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn bestuursraad blumenkraft boomen brobbey buitenom chico elsimao ewige feyenoord forbs gaaei gaaie godts hato henderson hlynsson kaplan kiki linksbuiten mannsverk shogun sosa sparta sutalo taylor villa wingback