Transparent
Inloggen
Sluiten



Tags


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Matthijs, jij ook bedankt. Ik wens je alle succes toe en hopelijk mag je in mei 2020 de CL finale spelen tegen Ajax.
+1/-0

4 jaar geleden
Ik gun De Ligt alle goeds in zijn verdere voetballoopbaan. Toch heeft hij m.i. zijn oren te veel naar die Raiola laten hangen, die er weer een voor Juventus vrij gunstig bedrag heeft uitgesleept, wat evt. afspraken ook moge zijn geweest.Immers, deze man is een fervent Juventus supporter en bracht al eerder spelers als Ibra,Booy naar die club. Een club die een hele dubieuze naam heeft in de voetbalwereld door dopingpraktijken en omkoping/terugzetten naar Serie B, het zogenaamde Calciopoli! Nogmaals, ik gun De Ligt alles, maar die club helemaal niets.
+2/-0

reactie verwijderd

4 jaar geleden
Wat denken jullie, redt Matthijs het?
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ik mag het hopen. Wat mij verbaasd is dat Ajax 75 miljoen cash wilde hebben, maar Juve gewoon 75 miljoen in 5 termijnen betaald (15 miljoen per jaar).
+1/-0

4 jaar geleden
We mogen blij zijn met de financiële positie van Ajax. Als we geen enorme buffer hadden waren we hier afgescheept met een miljoen of 40. Goed werk van Overmars en de rest. Verder wens ik De Ligt alle succes van de wereld toe, behalve als hij tegen ons moet.
+1/-0

4 jaar geleden
Matthijs, het ga je goed. Je bent een voorbeeld voor velen. We zien je graag over tien jaar weer terug als aanvoerder en leider van onze defensie. Succes in Italie!
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.282 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn bestuursraad blumenkraft brobbey buitenom chico elsimao ewige feyenoord forbs gaaei gaaie godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mannsverk shogun sosa sparta sutalo taylor villa wingback