Transparent
Inloggen
Sluiten

Daley Blind sluit vertrek niet uit

17 juli 2019 08:39 - AD
Foto: Pro Shots

Daley Blind sluit vertrek niet uit; image source: Pro Shots

Terwijl de media vol staan over de berichten van de aankomst van Matthijs de Ligt in Turijn en de manier waarop hij zich presenteert aan de fans, heeft het Algemeen Dagblad een interview met Daley Blind. De vaste waarde blikt vooruit op het nieuwe seizoen en spreekt de hoop uit dat de selectie verder intact blijft. Tegelijk sluit hij echter een eigen vertrek niet uit. Naar eigen zeggen was hij vlak voor zijn vorige afscheid in Amsterdam ook helemaal niet bezig met een vertrek, maar gebeurde het toch zomaar dat hij op de laatste transferdag naar Manchester United ging.

Over mogelijke interesse van Atletico Madrid zegt hij: "Ik sta er ook heel nuchter in. Toen ik vorig jaar terugkeerde naar Ajax heb ik direct aangegeven dat ik niet terug ben gekomen om af te bouwen. Wie weet zou ik in de toekomst wel weer een stap naar het buitenland maken. Na één, twee of drie jaar. Of misschien wel helemaal niet. Ik pin me daar niet op vast, maar het is duidelijk dat ik het heel erg naar mijn zin heb bij Ajax en in Amsterdam."

Meer op AD
Tags

blind aankomst atletico madrid nuchter turijn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Niet weggaan hoor, ik zie je hier veel te lief in de stad en op het veld.
+1/-1

5 jaar geleden
Dus echte Ajacieden bestaan toch niet. Werkelijk ik dacht dat Daley een echte was.
+3/-1

5 jaar geleden
Dus Ajax houdt meer van Blind dan Blind van Ajax houdt?
+1/-0

 
5 jaar geleden
Wat een onzin. Als ze genoeg bieden voor Blind. En AJAX verdient er genoeg aan. Dan is het strik erom en doei.
+1/-2

 
5 jaar geleden
Nooit meer uit ons zelf Blind laten gaan. Tenzij het echt niet anders kan. Blind is gewoon een garantie voor succes en prijzen. Als je hem uit zag spelen bij Juventus, beter dan de Ligt die wedstrijd.
+1/-1

5 jaar geleden
Het is afgelopen jaar duidelijk geworden dat er meer mogelijk is in Amsterdam dan alleen ‘afbouwen’. Bij Ajax speelt hij gegarandeerd, bij een stap omhoog (dat is dan bij een absolute topclub in de Spaanse, Duitse of Engelse competitie) absoluut niet het geval. Dat is wel gebleken bij Manchester. Er wordt nu geïnvesteerd, hoge salarissen gegeven die twee jaar geleden nog onmogelijk waren bij Ajax. Hij is er 1 van. Waarom geeft hij niet, net zoals Tadic, het signaal dat hij in Ajax gelooft op het langere termijn, dat vorig jaar geen toevalstreffer was en een paar seizoenen er aan wil plakken voor nog meer prijzen. Ow ja, MEER geld! Maar zeg dat dan gewoon: als er een club langs komt waar ik twee keer zoveel kan verdienen, dan kies ik voor mijn portemonnee. Dat begrijp ik best. Clubliefde gaat tot een bepaalde prijs.
+2/-0

5 jaar geleden (gewijzigd)
Hoop dat hij niet gaat, Marc gaat onderhandelen en over 2 weken sluit Ajax de transferperiode . De poort gaat dan dicht! Voor bepalende spelers welteverstaan!
+2/-1

 
5 jaar geleden
Transferwindow is helaas open t/m 31 augustus.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Moet jij eens opletten hoe Ajax na start van de competitie gaat reageren ! Ze werken niet meer mee!
+1/-1

 
5 jaar geleden
Nee, idd en dan stapt zo een sukkel van een speler nasr de knvb of xe rechter, heb je een hoop gezeikbin de tent met als uitkomst dat die speler in het gelijk wordt gesteld en moet je alsnog mee werken met een vertrek. Zie het verdomde Bosman arrest.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Vorige zomer vergeten? Marc nam de telefoon niet meer op. Ik denk dat met elke speler die wil vertrekken uitvoerig onderhandelt zal worden. Verbeterde contracten of langere looptijden . Ik denk dat Blind wacht tot een opwaardering en dan is het klaar!
+1/-1

5 jaar geleden
Ik hoop dat hij blijft, want dit zijn de beste jaren voor een verdediger.
+2/-1

5 jaar geleden
Ik denk dat Overmars naast Marin en Promes en de andere talenten, nog twee grote spelers moet halen. Ze hebben genoeg geld. Ik zeg dit om net als met de aankoop van Blind en Tadic vorig seizoen te laten zien dat Ajax nog sterker wil worden. Hoop snel dat die centrale verdediger gaat komen en verder iedereen blijft. Net als iedereen.
+1/-0

5 jaar geleden
Opeens is Blind " geen echte" lachwekkend natuurlijk. De kans dat een voetballer vertrekt bij de juiste club en het juiste bod is er altijd. Kan mij nog een Sneijder herinneren die champagne dronk omdat hij bleeft. 2 dagen en 27 miljoen later zat die bij Real Madrid.
+3/-1

5 jaar geleden
Hopen dat de selectie intact blijft en vervolgens een eigen vertrek niet uitsluiten ????
+2/-0

Hij zei dit bij zijn komst al, dus geen verrassing. Toch heb ik wel hoop dat hij nog jaren blijft. Hij hoort bij Ajax en nergens zal hij zo gewaardeerd worden als hier. Had een topseizoen als centrale verdediger, maar op die manier spelen kan ook niet overal. Hier is hij op zijn plaats.
+2/-0

5 jaar geleden
Triest dit, zo gooi je je eigen reputatie bij de supporters naar de filistijnen.
+2/-1

reactie verwijderd

5 jaar geleden
Niet blij met dit soort 'nieuws' Heb dan altijd een gevoel van, waar rook is, is vuur. Zo een jongen doet niet zo maar voor fe lol een dergelijke uitspraak...
+1/-0

5 jaar geleden
Mensen, ontspan een beetje. Er staat nergens dat hij weg gaat. Er staat wel dat hij het naar zijn zin heeft. En dat hij goede aanbiedingen nuchter zal beoordelen. Dat lijkt me ook alleen maar verstandig, dat hij aan zijn belang denkt. Tegelijkertijd doet de Ajax directie dat ook, dus geen enkele speler loopt zomaar de deur uit. Zeker niet in de maand augustus, als de eerste topwedstrijden op het programma staan.
+2/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afserveren akpom berghuis bergwijn bertjek boomen branco brobbey chaotisch elsimao farioli gaaei godts gooijer hato henderson jim kiki kroes leverkussen mislintat olympiakos rensch rijkhoff sevic skimovic sosa sutalo traore wilson