Transparent
Inloggen
Sluiten

Tadic hoopt nog jaren te voetballen

17 juli 2019 07:38 - VI
Foto: Pro Shots

Tadic hoopt nog jaren te voetballen; image source: Pro Shots

Voetbal International brengt een interview met Ajacied Dusan Tadic, die deze zomer voor lange tijd bijtekende, met de intentie om na zijn spelerscarrière aan de slag te gaan als trainer bij de club. Het contract voorziet in een scenario waarbij de Serviër tot 2023 zal spelen. Zelf kijkt hij voorlopig echter vooral uit naar die jaren als voetballer en hoopt dat dit nog lang mag duren.

Ook wordt er vooruitgeblikt op het komende seizoen. Tadic spreekt van een 'moeilijk' seizoen in verband met het kwijtraken van zoveel kwaliteit. Met name Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong zullen gemist worden omdat zij "ongelooflijk, uniek zijn en behoren tot de beste spelers op hun positie". Tadic verwacht echter dat doordat Ajax kan terugvallen op de vaste speelwijze en filosofie, nieuwe jongens goed in te passen zullen zijn.

Meer op VI


Discussieer mee op de forums


Tags

tadic bijtekende jong kwijtraken spelerscarriere vooruitgeblikt voorziet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
We kunnen wel stellen dat Tadic de beste aankoop is van de afgelopen 15 jaar. Topper!!
+3/-0

7 maanden geleden
Zo trots dat hij is om bij Ajax te spelen.. Kan er alleen maar respect voor hebben.

Tadic on fire!
+2/-0

7 maanden geleden
Super aankoop deze man. Hij is naast voetballer ook tegelijker tijd vertegenwoordiger van Ajax en Mr Public relations. Ben benieuwd wie aanvoerder wordt. Blind of Tadic. Ze verdienen het beide.
+2/-0

reactie verwijderd

Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez babel beek bla blind bosz brainfart dwtk eiting eredivisie fier flamengo gravenberch groningen hag heyman huntelaar jong koen luigitentorioabc martinez overmars promes renemar schuurs suarez tadic traore veltman ziyech