Transparent
Inloggen
Sluiten

"Kalu Uche voor half jaar geschorst"

30 juli 2003 20:10

Verslaggever: RvN

De offici?le site van Wisla Krakau meldt het nog niet, maar volgens de Poolse media heeft de Poolse club de Nigeriaanse aanvaller Kalu Uche voor een half jaar geschorst. De directie zou dat vandaag in een vergadering hebben besloten als straf voor het weigeren van Kalu Uche voor het deelnemen aan trainingen en wedstrijden. De rechteraanvaller weigerde met Wisla Krakau uit te komen in de tweede voorronde van de Champions League tegen Omonie Nicosia. De aanhangers van de Poolse club reageerden de afgelopen dagen al woedend op de houding van de Nigeriaan. Vanavond waren er voor de wedstrijd dan ook al vele spandoeken bij het CL-duel gericht tegen de aanvaller.

Meer op




Tags

kalu uche krakau wisla aanhangers nicosia nigeriaan nigeriaanse omonie reageerden rechteraanvaller voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao eriksen forbs hato henderson kaplan kiki kopduel mannsverk metz mikautadze ofwel pasveer potter rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo tahirovic taylor volendam