Transparent
Inloggen
Sluiten

Eiting wil "fitter en sneller worden"

15 juli 2019 16:20 - Ajax Life
Foto: Pro Shots

Eiting wil "fitter en sneller worden"; image source: Pro Shots

Ajax Life sprak na de gewonnen oefenwedstrijd tegen Istanbul Basaksehir met Carel Eiting. De middenvelder is terug van een knieblessure en kijkt met optimisme naar de toekomst. Eiting geeft aan fysiek al een heel eind te zijn gekomen en nog door te willen groeien. Het doel is om vaste basisspeler te worden in Amsterdam: "Dat wilde ik vorig jaar ook en dat verandert niet." Hij wil werken aan zijn mindere punten en zegt: "Denk dan aan het fysiek nog meer meters maken en het nog fitter en sneller worden. Ik denk dat dit jaar heel belangrijk is dat ik voetballend het team kan helpen en juist vanuit mijn kracht speel en nog dwingender wordt."

Meer op Ajax Life


Discussieer mee op de forums


Tags

eiting fitter basaksehir dwingender life optimisme

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Goede speler. Het zou mooi zijn als hij op natuurlijke wijze de plek van Frenkie kan overnemen op 6.
+1/-2

7 maanden geleden
Speelde tegen Istanbul Basaksehir een hele behoorlijke wedstrijd. Hopelijk kan hij dit niveau vasthouden en doorgroeien. Moet met name verdedigend nog stappen maken voor de nummer 6 positie.
+1/-0

7 maanden geleden
Staat naast zijn billenmaten Frenkie en Matthijs natuurlijk enorm voor schut met zijn trage ontwikkeling (dient wel bij aan te tekenen dat hij ze met FIFA allebei het bos in stuurt). Tijd om daar dit jaar verandering in te brengen.
+1/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez babel beek bla blind bosz brainfart dwtk eiting eredivisie fier flamengo gravenberch groningen hag heyman huntelaar jong koen luigitentorioabc martinez overmars promes renemar schuurs suarez tadic traore veltman ziyech