Transparent
Inloggen
Sluiten

Overmars bevestigt bod op Neres, maakt reclame voor Ziyech

15 juli 2019 15:18 - VI
Foto: Pro Shots

Overmars bevestigt bod op Neres, maakt reclame voor Ziyech; image source: Pro Shots

Tegenover Voetbal International laat Ajax' directeur spelerszaken Marc Overmars zich ontvallen dat er een bod ligt op David Neres. De club wil dit bod volgende week met de Braziliaans international bespreken. Naar verluidt heeft Atlético Madrid interesse.

Tegelijk verbaast Overmars zich tegenover Voetbal International over het gebrek aan interesse voor Hakim Ziyech. Een langer verblijf in Amsterdam sluit hij niet uit, maar de directeur laat optekenen: "Ik vind dat hij elk jaar beter is gaan spelen en zijn statistieken zijn uitzonderlijk goed. Daar kijken toch heel veel clubs steeds meer naar. Die kijken meer naar de cijfers dan naar wat hij allemaal laat zien en wat er om hem heen gebeurt. Ik vind Hakim Ziyech beter dan Mesut Özil. Ik zou zeggen: verkoop hem en voor de helft haal je Hakim. Maar ze hebben niet naar me geluisterd, haha".

Meer op VI


Discussieer mee op de forums


Tags

overmars ziyech neres reclame atletico bespreken geluisterd madrid mesut ontvallen optekenen ozil spelerszaken uitzonderlijk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Leuk voor Hakim, maar anderzijds willen we hem behouden. Marc natuurlijk ook. Hij laat alleen zien dat hij een menselijke voetbaldirecteur is, die Hakim nu ook een avontuur gunt. Echter hoop ik nog op 1 jaar de driehoek: Hakim, Donny, Tadic. Wat zegt ik het kwartet met Neres. Wauw. Top aanval.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Je bedoelt driehoek Neres Tagafico en Tadic. Donny is juist de aanvullende de BOX TO BOX player.Overigens het was Ajax die uiteindelijk nieuwe "voetbalpatonen" liet zien. Dat hoeft niet eens met de allerbeste spelers via allerlei driehoekjes en 4-hoekjes(Frenkie de Jong), die door heel veel ploegen nagebootst zullen gaan worden.Ajax was dit jaar de facto de ware kampioen omdat zij een succesvol voetbalstijl/strategie achterlieten.Grootkapitaal Liverpool heeft alleen maar de cup.Ajax was vernieuwend.
+1/-0

1 jaar geleden
Neres kan beter nog een jaar blijven, die kan doorgroeien in de Eredivisie en daar stabieler en bepalender worden. Voor Hakim zou een mooie club welkom zijn. Goed voor de verversing van de selectie en goed voor zijn eigen ambities. En met die 200 miljoen voor Frenkie-Matthijs-Hakim kan Marc vast een mooi kunstje.
+1/-0

1 jaar geleden
Waarom, Marc? Of is dit goodwill kweken?
+1/-0

1 jaar geleden
Neres heeft toch aangegeven te willen blijven? Zeker nu zijn contract opgewaardeerd is...
+1/-0

1 jaar geleden
Ik meende dat Neres 4 dagen geleden zijn contract verlengd had.
+1/-0

1 jaar geleden
Zou zo maar eens kunnen dat Ajax de juiste club is voor Hakim. Er zijn niet zo veel clubs die Hakim zijn eigen (risico) voetbal willen laten spelen. Want, eerlijk is eerlijk, dát is ook Hakim en moet je wel willen als club. Bovendien moet je dan ook de spelers hdbben die de foute passes kunnen, én willen herstellen. Daarom staan er denk ik niet zo veel clubs voor Hakim in de rij en last dat masr lekker zo blojven zo dat wij minstens nog een seizoen van de tovenaar kunnen genieten.
+1/-0


Ajax E-zine

Meer dan 36.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez antony blind cassierra ejuke enz fier fractie heerenveen jong koen luigitentorioabc magallan marin martinez nederland onana overmars potter promes rcv renemar sanchez schuurs silva slagingspercentage tadic tagliafico veltman ziyech