Transparent
Inloggen
Sluiten

[UPDATE] Deal De Ligt hangt nog op bankgarantie

15 juli 2019 15:09 - VI
Foto: Pro Shots

[UPDATE] Deal De Ligt hangt nog op bankgarantie; image source: Pro Shots

Voetbal International tekent op uit de mond van Ajax-directeur Marc Overmars dat de deal met Juventus omtrent de transfer van Matthijs de Ligt nog hangt op de bankgaranties. Dit lijkt naast de medische keuring het enige mogelijke struikelblok nog voor de overgang van de verdediger. Overmars: "Daar is Ajax altijd heel strikt in. Ik hoop dat het nu snel gaat, maar daar komen ze wel uit. Het zijn Italianen".

De directeur spelerszaken bevestigt dat Edson Álvarez zomaar naar Ajax zou kunnen komen, al wil hij dat niet één op één koppelen aan de transfer van De Ligt: "Zijn komst zou zomaar kunnen. Ik denk dat hij een goede leeftijd heeft, 21 jaar, een vaste international van Mexico is en we kennen hem al langer omdat we hem al een tijdje volgen. Hij heeft een goede ontwikkeling doorgemaakt en kan op meerdere posities uit de voeten".

[UPDATE 16/7] De bankgaranties lijken inmiddels te zijn geregeld door Juventus. De medische keuring volgt woensdag.

Meer op VI




Tags

bankgarantie bankgaranties juventus keuring overmars alvarez italianen mexico mond spelerszaken strikt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Groen licht = Alvarez direct binnenhalen. Ergens ben ik bang dat PSV er mee aan de haal gaat.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Precies, ik lees overal dat de komst van Alvarez los staat van de Ligt en hoe goed die jongen wel niet moet zijn.
Haal hem dan voordat het een gevalletje Lainez wordt.
Vergeet niet dat psv moet investeren in zijn verdediging, gecharmeerd is van Alvarez en via Philips goed ingevoerd is in Zuid Amerika.
+2/-0

4 jaar geleden
Bankgarantie?? Gewoon die miljoenen aftikken Juve, dan mag je hem hebben. Met een bankgarantie kunnen wij niemand kopen. Altijd hetzelfde gezeik. We geven een bankgarantie, dus je krijgt je geld zeker. De vraag is alleen wanneer. Wanneer stopt die onzin eens? Je gaat bijna terugverlangen naar de tijd van Jaap van Praag die met een zak geld naar feijenoord ging om Henk Groot de kopen. 375000 gulden wilden ze hebben. Pak hem maar in, nemen we hem gelijk mee. Centen op tafel, klaar. Nu zijn die dingen met deze bedragen onmogelijk, maar Juve moet gewoon die centen in 1x overmaken. Als je een grote broek aantrekt, moet je ook de bretels en de riem hebben om hem omhoog te houden.
+2/-1

4 jaar geleden
Goh, Italianen en een bankgarantie... Dat wordt een centrum Alvarez-De Ligt komend seizoen... haha...
+1/-0

4 jaar geleden
Ik ben toch benieuwd naar het bedrag, en of het ineens uit betaalt wordt. De Italianen blijven toch bijzondere mensen die er eigen wetten er op nahouden.
Gelukkig is Ajax een beurs genoteerd bedrijf die tot de kleinste letter de transfer moet verklaren. Dus een bank garantie is maar bijzaak.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn bestuursraad blumenkraft boomen brobbey buitenom chico elsimao ewige feyenoord forbs gaaei gaaie godts hato henderson hlynsson kaplan kiki linksbuiten mannsverk shogun sosa sparta sutalo taylor villa wingback