Transparent
Inloggen
Sluiten

Ibrahimovic speculeert over rol bij Ajax

15 juli 2019 05:58 - Telegraaf
Foto: Pro Shots

Ibrahimovic speculeert over rol bij Ajax; image source: Pro Shots

In een interview met De Telegraaf blikt LA Galaxy speler Zlatan Ibrahimovic met warme gevoelens terug op zijn tijd bij Ajax. De Zweed volgt Ajax nog altijd en vond het afgelopen seizoen "prachtig" om de prestaties van zijn oude club in Europa te zien. Blijkbaar ziet hij wel ruimte voor verbetering: "Normaal gesproken keer ik niet terug naar clubs waar ik al heb gespeeld, maar misschien kan ik na mijn carrière wel directeur worden bij Ajax. Dan zou ik beter werk leveren dan iedereen die daar nu zit", aldus Ibrahimovic. Zijn huidige contract loopt eind dit jaar af.

Meer op Telegraaf




Tags

ibrahimovic speculeert galaxy telegraaf zlatan zweed

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Goede voetballer maar wel een aparte vogel...
+3/-1

4 jaar geleden
Bijzonder om te zeggen dat je het beter zou doen dan de personen verantwoordelijk voor het beste seizoen in de laatste 10-20 jaar en voor een overvolle kas.

Wordt een beetje een karikatuur van zichzelf, heeft echt bij alles het idee dat ie beter is dan iedereen.
+3/-1

4 jaar geleden
Ajax heeft veel geduld met hem gehad toen hij nog een kwakkelend talent was. Zodra hij begon te draaien, forceerde hij een breuk en ging hij weg voor een fooi. Ik denk dat hij niets bij Ajax te zoeken heeft.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Hij heeft 3 jaar voor Ajax gespeeld en in het eerste kwakkelde hij maar vervolgens was hij 2 jaar lang geweldig.
Dat van die geforceerde breuk was idd niet zo netjes van hem maar er loopt er nu ook één bij Ajax met een smet op zijn blazoen.
+1/-0

4 jaar geleden
Prachtige kerel, unieke persoonlijkheid.
Misschien dat hij veel geleerd heeft van zijn vrouw die een uitstekende zakenvrouw is.
Maar dan nog, ik zie Zlatan geen verantwoording afleggen of toestemming vragen aan de RvC.
"Ik ben Zlatan en wie zijn jullie dan"?
En het andere gevaar is dat je Raiola binnen brengt.
+1/-0

 
Het zal inderdaad een mooie puinhoop worden met Raiola op de achtergrond.
Wel een leuke foto boven dit artikel, daar kan ik nou echt nooit genoeg van krijgen juichfoto`s van Ajacieden in de kuip, en er zijn er toch zo ongelofelijk veel van.
+1/-0

4 jaar geleden
Hee jongens, het is de telegraaf he....
"Nuff said....:
+1/-0

Ro Van O (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Hoe goed hij ook kon voetballen, hij komt altijd en overal alleen voor zichzelf. Maak hem maar Directeur van Zlatanzaken, die heeft Ajax vast nog niet. Zijn eerste taak: naamsverandering van het stadion in Zlatan Arena. En vervolgens wordt het clublied "zlatanarena" op de wijs van 'guantanamera'. De kop van de Griekse held Ajax wordt vervangen door de Held Zlatan.
+2/-1

4 jaar geleden
Beetje aparte uitspraak. Ben wel benieuwd hoe die deze uitspraak gaat toelichten terwijl die juist zo lovend was over Ajax dit jaar( zei hij in intervieuw). Maar misschien doelt hij wel op het laten gaan van spelers zoals Frenkie en Matthijs en hemzelf, en de prijzen die ervoor gekregen worden. Daar heeft hij een punt. Zlatan, Frenkie en de Ligt hebben we laten gaan voor een koopje. Misschien doelt hij hier ook wel op. Als je nadenkt over voor hoe weinig we Zlatan hebben verkocht aan Juventus! Wat een grap. In die periode hadden we wel 50 miljoen moeten vragen.
+1/-0

4 jaar geleden
Haha... ik zie Zlatan al dagelijks vergaderen met Van der Sar en memo's rond mailen in zijn God-Mode... hahaha...
+1/-0

4 jaar geleden
Zolang Ibrahimovic nog voetbalt kun je zijn gepraat niet serieus nemen.

Nadat hij gestopt is wil ik dergelijke teksten horen.
+1/-0

4 jaar geleden
Was/is een held, maar nu doet ie uitspraken die hij beter niet kan doen.Zie het al helemaal voor me..Ten Hag die voor de gein een karatetrap in zijn nek krijgt van Ibra in een driedelig kostuum...mmmm maar niet doen denk ik. Je kunt hem wél mentaliteit coach maken bij de jeugd. Dat zou lachen zijn...
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.282 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn bestuursraad blumenkraft brobbey buitenom chico elsimao ewige feyenoord forbs gaaei gaaie godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mannsverk shogun sosa sparta sutalo taylor villa wingback