Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax wacht met bod op Alvarez

14 juli 2019 21:59 - Voetbal International
Foto: Pro Shots

Ajax wacht met bod op Alvarez; image source: Pro Shots

Voetbal International meldt dat Ajax nog wacht met het uitbrengen van een formeel bod op Edson Alvarez. Ajax wordt al langer in verband gebracht met de 21-jarige verdediger en de Mexicaan wil zelf graag naar Amsterdam komen. De club wil echter wachten op de afronding van de verkoop van De Ligt aan het Italiaanse Juventus, alvorens echt door te pakken.

Meer op Voetbal International




Tags

alvarez afronding formeel juventus

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
4 jaar geleden
Het gaat wel goed komen. Overmars weet wat hij doet. Hij zal wel over een week worden gespresteerd. Nog 1 bankstatement van juventus en ze kopen hem.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Valt wel mee.

Even mijn opmerking beredeneren:

Wil je, als een nobody, in de Premier League spelen dan kies je voor de Premier League.
Wil je, onopvallend, net als een paar andere Mexicanen, in Spanje spelen dan kies je voor La Liga.
Wil je voor PSV (dat dus echt niet door de voorrondes van de CL gaat komen) dan kies je voor PSV.

Dan komt ie: Wil je het allerliefst voor Ajax spelen EN schitteren in de Champions League dan heb je geduld en wacht je keurig op de initiatieven vanuit Amsterdam.

Mocht het in de besluitvorming toch nog misgaan dan heb ik nog steeds heel veel vertrouwen in alle verdedigers die we momenteel hebben!

:-)
+1/-2

 
4 jaar geleden
Voor CL level hebben we gewoon nog een kanjer nodig. A la Sanchez, Tagliafico, Pasanen, Alderweireld. Moet nog lukken voor de scouts en voor Overmars, we hebben meer dan ooit aanzien in de wereld weer sinds 1997 en we hebben bakken vol geld. Ajax mag ook wel wat doneren aan goede doelen. Stinkend rijk. Hopelijk gaan ze ook wat goede dingen doen voor de kansarmen.
+1/-0

 
Petri Pasanen? Ik begrijp werkelijk waar niet wat die in jouw rijtje doet en mag hopen dat de lat hoger ligt. :)
+2/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Dat blijft altijd grappig hoe wij er over denken. Die Petri Pasanen (maar bv ook Marcus Rosenberg) is door ons verguisd, maar zijn bij Werder Bremen (destijds een veel hoger aangeschreven club dan Ajax) op handen gedragen.
+2/-0

 
4 jaar geleden
De Pasanen van die tijd was een zeer sterke verdediger en heeft hele goede wedstrijden gespeeld voor Ajax en Werder. Ik bedoel dus niet de Pasanen van vandaag de dag. Maar de Pasanen van vroeger.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Toby Aldeweireld mag echt wegblijven van mij. Heeft voor mij bij Ajax geen bijster goede indruk gemaakt, en heeft in Engeland na Tottenham ook nooit meer een stap naar de echte top kunnen maken. En volgens mij heeft dat een reden.
+1/-3

 
4 jaar geleden
Alderweireld doet het alleen oke met Jan naast hem. Pasanen is natuurlijk een grap. :-D Ik snap werkelijk niet waarom er niet als vervanger voor de Ligt en de Jong wordt ingezet op bijv. 3 toevoegingen. De kans dat 1 het gewilde niveau behaalt is doorgaans dan een stuk groter dan dat je dit probeert met slechts 1. Over het algemeen verliezen ze nauwelijks waarde bij ons.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ik schrijf ook, a la Pasanen. Pasanen heeft zeer sterke wedstriijden gespeeld voor Ajax Europees en voor Werder. Mijn punt is, we hebben Europees een sterke lange vent nodig die kopduels kan winnen van al die grote spitsen. Met Nico, Mangalan, Mazraoui, Veltman en Kik Pieri hebben we niemand meer. Een type Pasanen won duels van grote spitsen. Hij was geen De Ligt, maar wel een bikkel en steady. Daarom zie ik Wober ook graag terug komen, als ik zie hoe tegen Lewandoski speelde. Nooit moeten laten gaan. We hadden al de opvlolger van De Ligt misschien gehad, of in ieder geval de stand in. Nou, hopen dat Overmars een goede keuze maakt. Mangalan gaat het niet redden tegen Benzema, Lewandoski, Dzeko of Ronaldo Europees.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Trabelsi. Was een super rechtsback. Genoten van hem.
+2/-0

4 jaar geleden
Alvarez halen en Diego Godin. Heerlijk. Sowieso Godin en Blind zou al super vet zijn.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Godin heeft al lang getekent bij Inter
+2/-0

 
4 jaar geleden
Klopt, daar kwam ik te laat achter. ;)
+1/-0

4 jaar geleden
Dit is onzin.
De Ligt is 100% weg.
Een mondelinge overeenkomst is nml ook bindend.
Waarschijnlijk is men aangenaam verrast door Schuurs en zijn ze aan het afwegen.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Als Raiola/Juve weet dat de vervanger van de Ligt al binnen is dan geef je Juve/Raiola weer de ruimte om te gallen over voorwaarden en dergelijke. Dus wachten tot het rond is lijkt me met deze Mafiosi figuren in dit geval verstandig.
+1/-1

4 jaar geleden
Wat is waar? Weken worden biedingen verhoogd, dan in een keer niks? Raar toch? Hij zou al half in het vliegtuig zitten ! Media-chaos!!!
+1/-0

4 jaar geleden
Is te hopen dat ze niet denken dat Schuurs en/of Magallan De Ligt kan opvolgen. Dat wordt een drama.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ik weet bijna zeker dat Overmars dat een te groot risico vinden met het oog op de voorrondes. Schuurs en Magallan is allemaal nog teveel onzeker.
+1/-1

4 jaar geleden
Sowieso kopen die Alvarez als het een goede is. Nu Neres blijft en Hakim waarschijnlijk ook na zijn slechte Afrika Cup zijn middenveld en voorhoede super bezet. Het probleem ligt achterin dus een goede voetballer in die linie kan geen kwaad. Een sterke bank kan uberhaupt geen kwaad.
+2/-0

4 jaar geleden
Je kan op een bepaald moment ook teveel spelers hebben en ik vind Schuurs niet echt slecht en je moet hem gewoon nu de kans geven . Als hij het vertrouwen krijgt en vaker speelt word hij een goeie vervanger voor de Ligt en hoef je geen Alvarez te halen want dan kan je Schuurs wel afschrijven.Bij een evt blessure Veltman op die plek.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.282 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn bestuursraad blumenkraft brobbey buitenom chico elsimao ewige feyenoord forbs gaaei gaaie godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mannsverk shogun sosa sparta sutalo taylor villa wingback