Transparent
Inloggen
Sluiten

[UPDATE] 'Transfer Matthijs de Ligt mogelijk volgende week pas afgerond'

13 juli 2019 06:24 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

[UPDATE] "Transfer Matthijs de Ligt mogelijk volgende week pas afgerond"; image source: Pro Shots

De transfer van Matthijs de Ligt zal mogelijk volgende week pas worden afgerond. Dat meldt De Telegraaf. Juristen zijn nog bezig om alles goed op papier te zetten en dat kan nog enkele dagen in beslag nemen. Bovendien moet de verdediger nog medisch worden gekeurd en moet hij zijn contract nog officieel tekenen.

[UPDATE 15:13] Ajax meldt ondertussen dat De Ligt niet met de selectie mee is afgereisd naar Oostenrijk voor trainingskamp, in verband met de aankomende transfer.
Tags

oostenrijk telegraaf trainingskamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Ja maar hij moest het vliegtuig toch in om op schoolreisje met Juve naar Azie te gaan ?

Ik las vanmorgen in een deuk toen ik last dat United in Perth voor een oefenpotje wat schoolkinderen moest optrommelen omdat de plaatselijke FC niet genoeg spelers had. Heerlijk die trainings/promotie tours in het buitenland.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Heeft niets met geld te maken maar met aanvullende voorwaarden en clausules.
Ik kan me herinneren toen van Gaal naar Barcelona ging had hij 40 aanvullende voorwaarden tot aan het koffiezetapparaat aan toe.
Dat moet op papier gezet worden en door de juristen van beide partijen goedgekeurd worden.
Met name de mensen rond de Ligt hebben geleerd met hun mondelinge afspraak vorig jaar met Ajax.
+1/-0

3 jaar geleden
Raiola krijgt 8 miljoen voor deze transfer... belachelijk. Jammer dat Matthijs naar de Competie gaat van de corrupte bestuurders, de omkopingen en de doping cultuur. Had lekker naar Engeland gegaan man. Of je nu 14 of 10 miljoen per jaar pakt,wat maakt het uit. Frenkie wilde altijd naar Barça die heeft zijn droom waargemaakt. De Ligt wilde altijd naar Engeland en zie nu....gelul dat die net Ronaldo wil spelen gaat nergens over. Die is daar weg na komend seizoen.
+1/-1

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Die jongen is pas 19, kan nu al flink cashen.. 14 of 10 miljoen per jaar is wel een verschil van 20 miljoen na 5 jaar! Hij kan straks nog altijd naar Engeland of Barça. Ik ben zelf ook geen fan van Juve en vind maar een enge club, maar in dit geval had ik hetzelfde gedaan. Uiteindelijk is het je beroep en wil je toch ff goed cashen.
+1/-1

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
12 miljoen netto in Juve, 10 miljoen bruto (5 netto) in Barcelona
Managers vragen altijd tussen 5 en 10% commissie. Ben je een topmanager/agent dan krijg je wel die top 10%. Gewoon hoe het werkt in de sport, de entertainment etc.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Die jongen zijn carrière gaat nog een jaar of 14 duren.
Stel dat hij bij elk contract zegt: "ik doe het ook voor 4 milj minder" dan gaat het hem 56 milj kosten.
Als hij zonder ambities was zou hij ook als speler nooit dit niveau, waar we allemaal zo blij mee waren, gehaald hebben.
+1/-0

3 jaar geleden
Persoonlijke topdeal voor De Ligt en voor Ajax ook prima. Zeker nu het half juli al duidelijk is. Ik kan me nog de jaren herinneren dat er eind augustus nog allerlei koopjesjagers voor de deur stonden.
+1/-0

3 jaar geleden
Eindelijk weer over tot de orde van de dag.
Interesseert mij niks waar en speler heen gaat en wat hij gaat verdienen. Hij is weg en wij ham gewoon verder..
+1/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

amerika bassey bergwijn brobbey delcampo depay dna elsimao eredivisie hag heitinga huntelaar jcdebest johnny jong linksbuiten liverpool nederland overmars platteland rvc sar schreuder shogun simons sjakie tadic vink ward wijndal