Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax bood zonder succes 20 miljoen voor Lyanco'

11 juli 2019 15:32 - Gianluca Di Marzio
Foto: Pro Shots

"Ajax bood zonder succes 20 miljoen voor Lyanco"; image source: Pro Shots

Ajax heeft een bod uitgebracht van 20 miljoen euro met bonussen op de Braziliaanse verdediger Lyanco. Dat meldt de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio. Het bod op de verdediger is door Torino echter direct afgewezen. De Braziliaanse jeugdinternational kan in Turijn een sterk verbeterd contract gaan tekenen wat hem tot 2024 aan Torino zou verbinden. Zijn huidige contract loopt in 2022 af.

Lyanco kwam in 2017 over van São Paulo, maar mede vanwege blessureleed kwam hij nog nauwelijks in actie. Afgelopen half jaar kwam hij op huurbasis uit voor Bologna en won met Brazilië onder 23 het prestigieuze toernooi in Toulon. Hij wist afgelopen maanden dermate veel indruk te maken dat onder meer Ajax een bod op hem heeft uitgebracht. Ook AS Roma, Zenit Sint-Petersburg en PSV brachten zonder succes een bod uit.


Tags

lyanco torino blessureleed bologna brachten marzio petersburg roma toulon turijn zenit

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
Zo zo, flink bedrag!
+1/-0

12 maanden geleden
Ik heb geen zicht op hoe goed hij is, maar ik vind het erg veel geld voor een verdediger met een verleden van lange blessures.
+1/-0

12 maanden geleden
Leuk verhaal, maar ik geloof er alleen niets van.
+3/-0

12 maanden geleden
Offline: De keuzes van zowel Ødegaard en Hagi ( Sociedad , Genk) zijn voor mij onbegrijpelijk. Martin wilde stappen zetten, Nou ja zeg!!?? Hagi was zo ontzettend goed volgens pa! Lachwekkend dan dit niveau met alle respect. De logica ontbreekt!
+1/-0

 
12 maanden geleden
Beide keuzes zijn te begrijpen. De een kiest voor een groter competitie na 2 jaar Eredivisie en de ander kiest voor speeltijd, want bij Ajax heeft Hagi een stuk meer concurrentie dan bij de Belgen. Ergens toch ook verstandig. Talent heeft ie wel, maar heeft nog heel wat te leren om aanspraak te maken op een plek bij het eerste elftal van Ajax.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Die gozer heeft alleen zijn naam mee, is niks.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Niet dat ik ze zou wensen , maar ik denk dat wanneer ze Ajax zouden halen , ze internationaal gauwer aan de bak kwamen. Dat wil ik nu nog wel eens zien of dat lukt
+1/-1

 
12 maanden geleden
Odegaard heeft goed nagedacht dat wel. Echter hij heeft niet voor Ajax gekozen en dat is dus een verkeerde keuze. Bij Ajax zou hij zo goed uit de verf komen dat iedereen hem meteen zou willen. Dat weet Ajax ook, dus ze gaan echt niet een jaar een speler van Real huren en beter maken, want het jaar erop halen ze hem terug. Alleen kopen is dus niet optie. Ajax is beter nu dan Real, dus hoezo spelers huren van Real? Ze mogen van ons huren. Odegaard heeft sowieso de verkeerde keuze gemaakt door vanuit Noorwegen naar Real te gaan. Hij is nu een slaaf van Real. straks wordt je vier jaar verhuurd. Nou wat een pretje. Je tekent bij Real. Daar speel je nooit, en vervolgens speel je bij drie clubs in 4 jaar maar niet bij Real Madrid en dan als nog zetten je bij het vuil.
+1/-0

12 maanden geleden
Het komt zo maar in me op:

Met al dat transfer geweld, de soap rondom Matthijs de Ligt en het verlengen van diverse contracten zou het toch geweldig zijn om achter de schermen mee te kunnen kijken met Edwin van der Sar en hoofdzakelijk Marc Overmars.
+6/-0

 
12 maanden geleden
Zou zomaar een Netflix-hit kunnen worden ;)
+1/-0

12 maanden geleden
Zo'n soort guy halen bij Torino zie ik wel zitten.
+1/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.060 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

assimileren bewoners blank blanke diversiteit dochter dorp etnische fier grondwet inheems inheemse koen luigitentorioabc marxisme moslims nederland neo nietrechtsnietlinks normen onzin potter rechtmatig religie renemar sgp uitzetten verspreiden voorouders voorstander