Transparent
Inloggen
Sluiten

'David Neres verlengt contract bij Ajax'

11 juli 2019 09:56 - Yahoo Esportes
Foto: Pro Shots

"David Neres verlengt contract bij Ajax"; image source: Pro Shots

Volgens Yahoo Esportes gaat David Neres een nieuw en verbeterd contract bij Ajax tekenen. Ajax zou hem een astronomisch voorstel hebben gedaan om te verlengen in Amsterdam. Zijn vorige club São Paulo baalt van dat nieuws, omdat het gehoopt had op een verkoop van de aanvaller. De Brazilianen krijgen bijna een kwart van de transfersom bij een verkoop en hebben deze inkomsten hard nodig vanwege financiële problemen.

Atlético Madrid had afgelopen maand al een bod uitgebracht van 40 miljoen euro op Neres, maar dat werd geweigerd. Ook PSG toonde interesse, maar bracht nog geen bod uit.

Meer op Yahoo Esportes


Discussieer mee op de forums


Tags

neres atletico esportes madrid psg yahoo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden (gewijzigd)
Prachtig nieuws wederom. Ik voorspelde al eerder, die gaat zijn seizoen worden. Nu hopen dat Donny en Hakiem ook willen blijven. Met alleen de verkoop van de Jong en de Ligt blijft de schade beperkt en hebben we een sterke selectie. Nu nog ff die Mexicaan binnenhalen. Marc is geweldig bezig. Had in het begin mijn twijfels maar die zijn helemaal weg. Dat ten Hag en Overmars ook bij hebben bijgetekend geeft de goed signaal af naar de spelers!
+2/-0

1 jaar geleden
Eerst even afwachten tot Ajax officieel iets bekend maakt. Uiteraard zou het goed nieuws zijn. We hebben gewoon topaanvallers nodig wil je wederom jezelf plaatsen voor de CL en daarin een rol van betekenis spelen.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik hoop dat dit bericht klopt.

Verder misschien een idee om een regeling proberen te treffen met São Paulo om van het doorverkooppercentage af te komen? Een bedrag van 7 miljoen bijv.: (40 miljoen-aankoopbedrag)/4. Ik neem aan dat doorverkooppercentage berekend wordt op de winst die Ajax maakt.
+2/-0

1 jaar geleden
Supergoed nieuws. Met Tadic,Neres en Promes voor de vleugels kan Hakim terug naar zijn geliefde middenveld waar hij dan het vertrek van de Jong kan opvangen. Gelukkig voor Ajax speelde hij zeer ongelukkig op de Africa Cup.
Zeer goed bezig Marc. Kunnen we zo meteen ook wel een standbeeldje voor maken. Kost weinig want zo groot is hij niet. Nog even die Mexicaan binnen vissen Marc en in Eindhoven hebben ze geen nagels meer over.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Wie waar gaat spelen straks vertrouw ik Ten Hag en de staf volledig toe en de spelers. Sowieso de besten zullen spelen. Dat weten Dolberg, Neres en Van den Beek ook.
+1/-0

1 jaar geleden
Het is voor hem serieus goed om nog 1 jaar (of twee) te blijven. Hij is nog jong, speelt veel wedstrijden op een goed niveau, kan prijzen winnen en zijn status als Braziliaans international opvijzelen. Daarna kan hij als een grote meneer naar de sterkste competities van Europa. Dit is dus een voorbeeld van hoe het wel moet. (Een voorbeeld hoe het niet moet is de move van Justin Kluivert naar Roma vorig jaar... zo doodzonde dat die jongen niet voor het geleidelijke pad heeft gekozen...).
+2/-0

1 jaar geleden
Toch een paar kleine smetjes op het blazoen van Ajax. Zyech mag voor een bepaald bedrag weg de 50 miljoen van de Ligt en de door verkoop percentage van de oude club van Neres. Ik hoop dat het zo blijft. Ik ben nu een beetje aan het brommen, maar ik ben stik te vrede met het beleid.
+1/-2

 
1 jaar geleden
Kleine nuance om het brommen te helpen verminderen. Ziyech speelt al in "overtime" bij ons. Die zou eigenlijk vorig jaar al weg gaan, maar mede door een nieuw supercontract en ellende met AS Roma speelt hij nog bij ons. De consequentie daarvan is wel dat Ajax dit jaar niet de hoofdprijs hoeft te hebben. Dat toont respect en loyaliteit, waarmee Ajax andere spelers kan laten zien: wij houden ons aan ons woord en wij denken met jullie mee. Dat biedt mogelijkheden om spelers dus langer aan ons te binden, waardoor we financieel sterkere clubs iets langer van ons af kunnen houden. Waardoor we in de selectie een mix van ervaring en talent krijgen, die ons, als het goed is, Europees succes blijft geven. Met De Ligt is hetzelfde gebeurd, waarbij kennelijk ergens in een gesprek 50 miljoen is geroepen. Een jaar geleden zou dat een topprijs zijn geweest. Nu, een jaar later, is dat achterhaald gebleken. En dus zegt Ajax terecht: we hoeven niet de hoofdprijs (100 miljoen+), maar we willen wel een marktconforme prijs als bodem: 75-80 miljoen. Daardoor kan Matthijs straks naar zijn favoriete club, hebben wij de bodemprijs, en vertelt Matthijs aan andere spelers hoe fijn het is en was bij Ajax, en komt hij misschien over tien jaar nog wel eens terug. Kortom, er is meer dan alleen het nu en wij moeten ons niet laten verleiden om mee te gaan met de struikrovers (Raiola en consorten) van de voetbalwereld. Gewoon zelf de standaard zetten en daar aan vast houden. Hopelijk kijkt er iemand mee hoe Marc het nu doet, want over 1-2 jaar gaan de kapitaalkrachtigen natuurlijk ook aan Marc trekken...
+2/-0

 
1 jaar geleden
Helemaal met je eens FuivelsDillema.Had het zelf niet beter kunnen verwoorden.
+1/-0

1 jaar geleden
Zou fantastisch zijn maar hoe legit is Yahoo Esportes als bron? (en waar is dat forum! ;-)
+1/-0

1 jaar geleden
als het waar is geweldig nieuws
+1/-0

1 jaar geleden
Hier worft ik zo blij van...nou Donny en Hakim nog....
+1/-0

1 jaar geleden
Super mooi. Ik geloof ook dat dit gaat gebeuren.
+1/-0


Ajax E-zine

Meer dan 36.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

alonso beek blind cavani donvito fier gerald gotze gravenbergh hag koen kruizen laudrup marin martinez neres onana passeren potter promes renemar rijkaard robben rondlopen schuurs suarez tadic uitstraling vanenburg ziyech