Transparent
Inloggen
Sluiten

'Juventus wil Matthijs de Ligt zaterdag presenteren'

10 juli 2019 23:02 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Juventus wil Matthijs de Ligt zaterdag presenteren"; image source: Pro Shots

Juventus hoopt dat het aanstaande zaterdag Matthijs de Ligt kan presenteren als nieuwste aanwinst. Dat weet De Telegraaf te melden. De Italianen hebben inmiddels het bod op de verdediger verhoogd naar 67 miljoen euro. Ajax verlangt een transfersom van zo'n 75 miljoen euro. Juve wilde aanvankelijk niet verder gaan dan 50 miljoen euro, omdat Ajax dit een jaar geleden zou hebben afgesproken met De Ligt. Ajax ontkende in gesprek met zaakwaarnemer Mino Raiola dat deze afspraak gemaakt is en omdat Raiola in een interview met De Telegraaf aangaf dat De Ligt niet zou gaan muiten, heeft Juve besloten het bod te verhogen.

De Ligt heeft zelf al een akkoord bereikt over een contract voor vijf jaar.

Meer op Telegraaf.nl


Tags

juventus juve raiola telegraaf italianen muiten ontkende verhogen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
75 is 75, hoe achterlijk zijn ze daar bij Juventus?? Mooi dat Marc voet bij stuk houd!!!
+1/-1

12 maanden geleden
75 miljoen voor deze jongen is een koopje voor een club als Juventus. Snap niet dat ze zo moeilijk doen.. je haalt hier een topverdediger van pas 19 jaar waar je straks het dubbele aan verdient.
+1/-1

12 maanden geleden
Dat is schrapen bij Juve. Misschien moet Ronaldo genoegen nemen met wat minder geld dit jaar, 31 miljoen salaris.
+1/-1

12 maanden geleden
Ik ben zo klaar met deze berichten dat ik 20 miljoen ook wel prima vind.
+5/-0

12 maanden geleden
Dan moeten ze wel snel zijn en minimaal een vast bedrag van 75m ophoesten. Ajax kan best wachten, Juve heeft meer haast. de Ligt kan best wel met Ajax op trainingskamp.
+1/-1

12 maanden geleden
Alle berichtgeving over De Ligt mag nu wel stoppen, tot een transfer definitief is.
Ik zie liever wat meer actie omtrent zijn mogelijke opvolger.
+3/-0

12 maanden geleden
75 is nog 20 te weinig.
Dat de Ligt graag naar Juve wil snap ik wel. Die jongen gaat naar verluidt rond de 150.000 euro per WEEK ontvangen. Ik zeg bewust ontvangen want verdienen kun je dit bedrag godsonmogelijk.
75 is natuurlijk veel te weinig voor een verdediger uit de top 5 van Europa én aanvoerder van de halve finalist van de CL vorig jaar. Dat Juve niet bereidt is om gewoon de hoofdprijs te betalen heeft alles te maken met het absurde bedrag wat Rat wenst te ontvangen voor het contract wat zijn kantoor in elkaar heeft geflanst. Als dit soort 'mensen handelaren' er niet nog eens tussen zouden zitten zou er gewoon een prijs betaald worden aan de club die deze spelers moeten missen. Het blijft natuurlijk absurd, dit soort bedragen.
+2/-1

12 maanden geleden
Nog twee dagen je poot stijf houden, Marc. Hou vol! :-)
+3/-1

12 maanden geleden
Z'n contract uit laten dienen, dan verdienen we er nog wel 75..
+1/-1


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.060 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

australie autochtone basale dorp eeg fier grondwet illegaal illegalen koen levensbehoeften luigitentorioabc marxisme nederland nietrechtsnietlinks normen onderdak ongedocumenteerden opvang overheid potter procedure rechtsbijstand regeringsbeleid renemar toegang uitzetten voedsel vreemdelingen zorg